Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül azután, hogy lefeküdtem vele?
Két egyetemi buli után lefeküdtem az egyik szaktársammal. Tudom, hogy hiba volt, mert már az első után se érdekeltem. De reméltem, hogy ez megváltozik. Nem így lett, de már nem is bánom.
Mostanában viszont már azt érzem, hogy szinte lenéz, kerül és nem szívesen van a közelemben. Ráadásul mintha zavarban lenne előttem.
Mi lehet ennek az oka? Azt hiszi, hogy többet szeretnék tőle, és ez zavarja? Szégyelli magát? Vagy utál, undorodik tőlem és megbánta? De akkor hogy tudott velem lefeküdni?
Egy undorító kis senkinek érzem magam előtte, minden önbizalmamat elveszi ez a dolog.
Aki volt hasonló helyzetben, kérlek, válaszoljon! Hasonló tapasztalatok is érdekelnek.
Azert kerul mert tudja hogy te valoszinuleg tobbet szeretnel o pedig szeretne elkerulni azt a kellemetlen helyzetet hogy a szemedbe mondja hogy csak uriteni kellettel neki.
Legkozelebb picit tartsd magad tobbre.
Vannak olyan idiota pasik, akik lenezik azokat a lanyokat, akik egyejszakasba keverednek, de kozben minden ejjel arrol almodoznak, hogy barcsak veluk fekudnenek le ezek a csajok. Ez a pasi is ilyen lehet, akit kifogtal. Tette neked a szepet, te szettartad a labaid, es most mar biztos arrol mesel a haverjainak, hogy egy utolso k... vagy. Ne foglalkozz vele. :)
23N
1. Szerintem is ez lehet a háttérben, de azért lehetne őszintébb...
2. Köszönöm a kedves szavakat, jobban érzem magam tőle. :)
3. Igen, értem.
4. Nem, nem reméltem házasságot... Azt reméltem, hogy majd elhív randizni. De ha már nem akar, akkor legalább nem úgy alakítja a dolgokat, hogy szégyellnivalónak érezzem magam.
5. Tényleg? És másodjára is lefeküdtél volna vele, ha megint odáig juttok?
Igazából később mondta, hogy tetszem neki, bár részeg volt.
És az is igaz, hogy elég sok fiúnak tetszem pedig. Úgy értem, hogy nem vagyok ápolatlan vagy csúnya, sőt.
Férfiakat keress, ne ilyeneket. Ingyen lyuknak jó voltál, de hogy következmények, áhh, abból inkább nem kérnek.
Hagyni kell az ilyet, te is nézd levegőnek.
Aztán legközelebb vésd az eszedbe, hogy egyből ne feküdj le senkivel. Max. csók az elején, hidd el, ha lyukvadász, hamarabb kibújik a szög a zsákból! Tudnék történeteket, ahol ez a taktika mentett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!