Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált férfiak! Mit éreztek a volt feleségetek iránt? Úgy, hogy ő hagyott el titeket.
Bocs, hogy nőként válaszolok, de szerintem ez teljesen egyénfüggő. Ismerek olyan férfit, aki évekkel a válás után is ragaszkodott az exéhez és az első adandó alkalommal, mikor a nő erre lehetőséget adott, vissza is ment hozzá.
A többség azonban képes továbblépni.
Az, hogy VALAMIT érez, az egyértelmű, pláne ha közös gyerek is van. De az érzések skálája rendkívül széles, jellemzően az ex iránti érzésekben vegyesen van jelen a harag, a sértettség és valamiféle kötődés, ragaszkodás is.
Az meg, hogy te mennyire leszel fontos a számára, egyes egyedül rajtad múlik. Ha jól (jobban) érzi magát veled a kapcsolatban, akkor nyilván fontos leszel. Ha meg nem érzi jól magát, akkor nem leszel fontos.
Az, hogy más hogy érez az exe iránt nem támpont ahhoz, hogy a te párod hogyan érez a volt felesége iránt....
Mert láthatod, volt, aki visszajárt hozzá, volt aki még érzett iránta valamit, volt, akinek meg olyan lett, mint egy idegen.
Én ugyan nő vagyok, de elvált és a második férjem egy darabig tartott attól, hogy az első férjem iránt még érzek valamit. Azt mondta, őt zavarja az, hogy az elsővel több a közös múltunk, mint vele. De aztán megértette, hogy én amikor már elhagytam a volt férjem, semmit sem éreztem iránta, így nincs mitől félnie. Most meg már lassan vele leszünk több ideje együtt, mint anno az első férjemmel voltam (főleg ha még beleszámítom azt az időt, amikor csak lakótársként éltünk együtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!