Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ahhiz ha a feleségetek azt mondaná, h ő lánykorába kipróbálta volna hogy milyen lánnyal lenni? De most már mint anya nem próbálná ki de nen is undorodik tőle.
Hát itt a tett számít, az meg nem történik meg, így nincs téma.
Szerintem sok lány a tinikor derekán keresi az útját és a próbálgatja a dolgokat, szóval ez nem egy deviáns dolog.
Nekem a feleségem csókolózott az akkori legjobb barátnőjével tinikorában. Azt mondta, nagyon nem volt jó, mindketten csak ki akarták próbálni.
Most az egyik (szintén gyerekes, de szerintem biszex) barátnője hívta a Rudasba a női napon kikapcsolódni, fürdeni. Végül nem ment el. Elmondta nekem, hogy azért belegondolt, milyen lehet a barátnővel, de ennyi. Nem vonzza.
Én meg nem szóltam semmit, csak mosolyogtam.
Szerintem ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. 18évesen én is csókolóztam egy lánnyal, de kb. semmilyen érzést nem váltott ki belőlem, össze sem hasonlítható egy férfivel való csókkal. Szóval azóta nem volt semmi ilyen kalandom. :D
Szerintem csak kíváncsiság nála.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!