Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet jó feleség-anya egy cicababás, plázacica típusú nőből?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel a kérdést, mert láttam az oldalon, hogy sokan beskatulyázzák ezeket a nőket, hogy nem jók semmire (tömören, de ennél sokkal durvább jelzőkkel is illették őket). Szerintem attól, hogy valaki ad magára, nőies, még nem jelenti azt, hogy nem lehet belőle jó anya, vagy jó feleség. Ezen lányok többségének az édesanyja is hasonló típus, én legalább is azt látom. Mégis belőlük is anya lett... Akkor, hogy is van ez?2016. márc. 17. 21:48
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen mentalitással fog rendelkezni a gyerek születésére. Van akit megváltoztat az anyaság, (most inkább ezt említeném, mert ha valaki feleség, az nem jelent olyan elkötelezettséget, mint egy gyerek nevelése) megjön az esze, a felelősségtudata, és próbál helytállni mint egy igazi anya. Van, aki ugyanúgy éli tovább az életét, ha megvan a gyerek és bulizni akar, akkor rádobja mamára-papára, és vígan elszórakozgat valahol. Nem fogja megváltoztatni az értékrendjét a gyerek, mert nem érett meg a feladathoz.
3/8 VirágésBence válasza:
A látszat nem minden, csak ezt néhányan nem tudják értelmezni. Akinek műkörme van az tuti nem végez házimunkát, nem mosogat, nem csinál semmit csak egész nap reszelgeti a körmét. Ez nem igaz, a műköröm bírja a strapát, ez nem jelenti azt, hogy valaki nem dolgozik rendesen. Az én anyám is cicababa kategória, hosszú szőke haja, műszempillája és műkörme van, csinosan öltözködik, de az anyám és felnevelt és tök jó gyerekkorom volt, mindig tisztaság és rend volt otthon, nagyon jó szakács és megtanított arra, hogy őt mennyi ember ítéli el a külseje miatt és én ne legyek ilyen.
4/8 Sunshinedoll válasza:
Miért ne lehetne? Több ilyen anyuka ismerősöm is van, és nagyon jól elvannak a gyerekükkel.
5/8 anonim válasza:
Ennek megítéléséhez kevés ez az info mennyiség...
6/8 anonim válasza:
plázacica meg a bombanő két külön dolog.
szerintem se lesz valaki attól hülye, lusta és megbízhatatlan, mert jól néz ki és jó az ízlése.
aki viszont állandóan a külsejével és a vásárlással van elfoglalva, értelemszerűen kevesebb ideje és érdeklődése marad másra, ami fontos lehet.
7/8 anonim válasza:
En nem vagyok ilyen tipusu no, de nincs osszefugges. Lehet jo anya, feleseg. Tobb energia es ido, de mi nok nagyon jok vagyunk logisztikaban :)
8/8 anonim válasza:
Hatosnál a pont!!
A bombanő tágabb kategória, mint a plázacica. Ismerek én is kétgyerekes bombanőt, aki szépen terelgeti a lurkókat, jó anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!