Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nejem megcsalt többször is, hogyan tudnám ismét jóvá tenni a kapcsolatunkat?
Szerintem te is megcsaltad őt, csak azt itt nem írtad le.
Menjetek el párterápiára, ott kiderül, van-e még közös esélyetek!
Nem olvastam el a válaszokat.
Ennyire ne legyél már igénytelen papucs kérdező. Vágd ki a francba. Tényleg te akarsz kuncsorogni annak aki megcsalt, megalázott, elárult? Ne is haragudj, de ez szánalmas.
Ismét forgatókönyv szerint.
Ha a nő lép félre, akkor a férfi a hibás, mert nem vigyázott rá. Ha a férfi lép félre, akkor meg a férfi a hibás, mert a férfiak szemetek.
Pedig a házasságok jó része azzal ér véget, hogy a feleség nem képes zárva tartani a lábait. A női kifogások nem érdekelnek, nem szólnak semmiről, csak a férfi hibáztatásáról. És azzal a "férfival" is komoly gond van, amelyik azt hiszi, hogy ő volt a hibás, hogy elhanyagolta, miközben a családjáért gürizett. Az ilyen nő a legalja. A férje "beledöglik" a munkába, hogy meglegyen mindene, erre félrelép. Ez nem megbocsátható, és főleg nem megérthető!!! Az ilyen nő, nem nő. Még Q-nak sem nevezhető, mert az az örömlányokra nézve komoly sértés lenne.
Az ilyen megszólalásoknál érzem igazán, hogy mennyire szánalmasak a férfiak, és szégyellem magam, hogy én is férfi vagyok. Még régen, az igazi férfiak tudták, hogy mit kell tenni az ilyen rongyokkal. Ők nem mentegették, hanem kirakták őket. Bennük még volt tartás, és ezt a szánalmat olvasva, csak forognak a sírjukban, hogy ők férfit neveltek a fiaikból. És sírva kérdezik, hogy mit rontottak el, hogy ilyen nyálgép, papucs, senkiházi lett a gyerekből...
Uraim! Remélem még megtehetitek. Kérdezzétek meg apátoktól, nagyapátoktól, hogy mi a véleményük. Nagyapám, az utolsó férfi, akit ismertem, már sajnos nem tudja megtenni, de ha elé állnék a feltett kérdéssel, alaposan megmosná a fejem.
Persze a mai femináci világban, már mindig mindenért a férfi a hibás, és mindig a nőnek kedveznek. De legalább annyi tartás legyen benned, hogy nem magadat okolod azért, mert a feleséged egy ribizli. És főleg nem te akarod rendbe tenni azt, amit ő rontott el. Erről nem te tehetsz, és főleg nem azért, mert jobb életet akartál neki is biztosítani. Mindenképpen megtette volna, csak talált rajtad fogást, így téged okol, mert így ő lehet az áldozat, akit mindenki sajnál, és majd ugyanezekkel az emberekkel együtt fognak gyűlölni téged.
Egy dolgot tehetsz. Elválsz tőle, de minél előbb. Kicsi az esélye, de nem kizárt, hogy találsz nála különbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!