Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A párommal 6 éve megismerkedtünk. Tanultam főiskolán, szüleimtől hozzá költöztem, babát vállaltunk. Azt mondta dolgozik, kiderült, hogy mást csinál, lecsukták 3 évre. Ott kellett hagynom az iskolát, +18 munka bárban azóta is, hogy tudjam fizetni az albérletet. Szüleim nem kedvelik azóta férjemet és a kisfiúnkat sem. Kijött, kiderült, míg anno kint volt egyszer megcsalt, mert nem érezte, hogy ez most komoly kapcsolat, vagy sem. Többet vagyunk együtt mert nem dolgozik, most nyáron jött haza. A fizetésem az albérletre elég, ennire is, ruhákra már nem, telefonszámlák késnek mindig. Látom, hogy nem akar rendes munkát elvállalni. Nincs nap, hogy ne rontaná le a napunkat a kicsivel. Minimálisan takarít, káromkodik a kicsi előtt.

Azt mondta, kártérítést kap valahonnan, tavaszra tudunk venni házat.

Az én munkámmal egyre kevesebbet keresek, itt nem előny a plussz évek. Kb 150.000 nettó.

Nélküle nagyon jól megvoltam a kicsivel, volt egy beugrós bèbiszitter, nem kupiztunk, nem ettünk rengeteget mint férjem, nem voltak negatív napjaink csak épp nem jutottunk egyről a kettőre.

Szerintetek várjam meg a tavaszt, hátha beteljesedik a ház és nyugodtabb irányba változik, vagy? Szerelem már nincs. 27N

2017. jan. 14. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Azt mondta dolgozik, kiderült, hogy mást csinál, lecsukták 3 évre"

"Azt mondta, kártérítést kap valahonnan"

Ugye, látod a hasonlóságot? Ne hidd, hogy az a kártérítés olyan tisztességes pénz lesz. Ha össze is jön a ház, akkor is bármikor bedőlhet az üzlet, és akkor még az utcára is kerülsz, mert nem csak ő megy vissza a sittre, hanem a házat is elviszik.

Légy okos. Egyedül volt egy jó életed, ezt ő csak tovább rontja. Nem szégyen egyedülálló anyának lenni. Ha ő nem lenne, most még megalapozhatnád a jövődet. De a mostani kilátásokkal, mi lesz veled, ha kiöregszel a szakmából?

2017. jan. 17. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!