Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötött már valaki érdekházasságot? Ha igen, bevált?
Figyelt kérdés
33 éves, elvált nő vagyok. A válással végleg elveszítettem a hitem a szerelemben. Nem is vágyom rá. Egy meleg barátom felajánlotta, hogy házasodjunk össze, neki kell a fedés, jó barátunk vagyunk, eltart és külföldön, ahol él, sokkal jobb életet biztosíthatna nekem. Tavaszig van idöm gondolkodni. Mi a véleményetek?2016. dec. 31. 13:11
21/28 anonim válasza:
Nos... szerintem leszel te meg szerelmes.
22/28 anonim válasza:
Gondolom, gyereket te is akarsz. Így biztos lehetsz benne, hogy csak akkor kell lefeküdnöd vele, amikor a gyerek kell. Nem fog nyaggatni.
23/28 llorTllorT válasza:
ááá ez mocskos dolog és még bu zi is.fújjj.milyen nő vagy te? az oké ,hogy mitudoménmit veszítettél el ,akkor ne pasiz éldegélj vidáman egymagadba de egy buznyák minek kell? magyarul ,eltartásért maskaráznál?
24/28 anonim válasza:
Nem értem, miért írják, hogy a kérdező házi cseléd lesz.
Ideális esetben barátok lesztek, akik számítanak egymásra, és legalább a féltékenységi jeleneteket kizárhatjátok.
Én igent mondanék, kérdező, gondolkodás nélkül, főleg, hogy a nem akarsz szerelmes lenni. Lehet nagyon boldog életetek.
25/28 anonim válasza:
A kérdező nem írta, de lehet a szexualitás nem fontos neki.
Nekem sem. A gyegédségre viszont vágyom, de az nem szex.
26/28 A kérdező kommentje:
Nem írtam, de utaltam rá, valóban nem fontos egyikünknek sem a szexualitás. És már jó barátok vagyunk, jó pár éve.
2016. dec. 31. 16:15
27/28 anonim válasza:
Mi sem szerelemből házasodtunk, mégis jól működik már hétéve. A házasságnak mindenképpen logikus döntésnek kellene lennie, és fele ennyi válás nem lenne. Sokan házasodnak szerelemből, aztán mikor a szerelem elmúlik 2-3 év múlva akkor meg néznek egymásra meg maguk elé bután, hogy mit keresnek az adott illető mellett. Jönnek a veszekedések, valójában nem is ismerik egymást annyira jól, hogy megfelelően tudjanak konfliktust kezelni, és ha vannak, akkor ezt mindig a gyerekek sínylik meg. Ha érdekből házasodsz, nem fogsz 2-3 év múlva kijózanodni, hiszen végig józan voltál. Tudtad, hogy mibe vágod a fejszét és vállalod érted a felelősséget. Persze az azért fontos, hogy legyen kölcsönös szeretet és barátság, no megtisztelet.
28/28 anonim válasza:
én belemennék,szerintem ez a házasság mindent meg tud adni neked az ideális élethez. És szerintem a gyereknevelés is menni fog, mert barátkként tudtok együttműködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!