Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötött már valaki érdekházasságot? Ha igen, bevált?
Figyelt kérdés
33 éves, elvált nő vagyok. A válással végleg elveszítettem a hitem a szerelemben. Nem is vágyom rá. Egy meleg barátom felajánlotta, hogy házasodjunk össze, neki kell a fedés, jó barátunk vagyunk, eltart és külföldön, ahol él, sokkal jobb életet biztosíthatna nekem. Tavaszig van idöm gondolkodni. Mi a véleményetek?2016. dec. 31. 13:11
12/28 anonim válasza:
Igen. Mivel meleg, de gyereket szeretne, belemennék. Valami vonzalma persze hogy van irántad, mert ha gyereket szeretne csak, akkor nyilván olyat venne el, aki nem tudja róla, hogy homokos.
És az érdekházasság jobban működik a szerelemházasságnál. A szerelemnek vége lesz, utána rossz esetben gyűlölitek egymást. Ha viszont nincs szerelem, csak barátság, akkor nincs probléma.
13/28 anonim válasza:
menj bele de csak házassági szerződés nélkül. Így ha netán nem jön be, akkor váláskor viheted a fél vagyonát, vagy még többet is.
Munkával legalább nem lesz gondod az életben! Szexelni nem kell vele, max főzöl meg mosol rá.. pár évig el leszel tartva.. mellette azzal dugsz akivel akarsz.. dolgozni nem kell..
Tök jó! Kell ennél jobb élet?
14/28 A kérdező kommentje:
Sok emberrel egyettértek, mert mint írtam én már elváltam, tudom milyen amikor a szerelem/szeretet átcsap gyülölködésbe, de ezzel a házassággal ezt elkerülhetem. Már nagyon régen barátok vagyunk, mindig őszinték voltunk egymáshoz. Volt, aki azt írja, hogy gerinctelen, hogy nem vállalja fel, de igenis felvállalta. Az idős szülei előtt nem vállalta csupán, ők örülnének a házasságunknak és az unokáknak.
2016. dec. 31. 14:18
15/28 anonim válasza:
Te tudod. Majd amikor egy pasival találod otthon, fontold meg, megérte-e a pénz.
16/28 A kérdező kommentje:
15.-ös, nem fogom pasival találni, egyrészt mert nem az a típus, aki ágyról ágyra jár, inkább ül évekig egyedül, mint belemenjen egy semmi kapcsolatba; másrészt ő ezt komolyan gondolja, ha összeházasodunk ott leszek neki én. Erre a lelkének van szüksége és én meg tudom adni, amire vágyik. Így érzem.
2016. dec. 31. 14:26
17/28 anonim válasza:
Tehát úgy gondolod, hogy mostantól haláláig nem fog egyetlen pasival sem lefeküdni, mert ott vagy neki te? Ez igen! Nincs több kérdésem.
18/28 A kérdező kommentje:
És ha mégis lefekszik? Nem vagyok szerelmes belé, nem zavar. És elmondaná, és nem össze-vissza járna, mint pl.az exem. Lecserélt egy 23 éves lányra, aztán persze a 40 éves fejével nem illet össze és jött volna vissza... Amugy ő már lassan 50hez közeledik, nem jár a feje a testi kapcsolatokon, a munkája a mindene. Soha nem is volt tipikus pasi, nem tartok tőle, hogy kellemetlen helyzetbe hozna.
2016. dec. 31. 14:49
19/28 anonim válasza:
Akkor mi a gond? Fizeti a megélhetésed, néha lefekszik veled, szülsz neki, hazudtok anyóspajtiéknak, amíg meg nem halnak és ennyi. Miért kérdezel erről itt, ha minden rendben van?
20/28 A kérdező kommentje:
Fejben valóban minden rendben. Csak soha nem képzeltem egy ilyen házasságot. Első szerelemből volt, ettől nem tudom mit várjak, reméltem és gondoltam, hogy van valakinek tapasztalata, amit megoszt.
2016. dec. 31. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!