Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapsag elvarhato meg hogy a lany szuz legyen a hazassagkoteskor?
Nem tudom, hogy elvárható-e, de nekem van több olyan ismerősöm is, aki így ment férjhez.
Az utolsó bejegyzésedre reagálva, szerintem ez nem jogos a férjedtől, két dolog miatt sem: egyrészt, neki sem csak te voltál, másrészt gondolom tudott erről és így el elvett.
Szerintem csak az várhatja el, aki maga is szűz.
A férjedet nem értem. Ha ő 2 lánnyal is volt előtted, milyen alapon várja el tőled az érintetlenséget. Ráadásul, feltételezem házasságkötés előtt is tudott a múltadról és te is az övéről. Ha nem csináltatok ebből titkot, nincs oka háborogni. Itt nincs mit számon kérnie.
Koszi a valaszokat, en is ugy gondolom hogy ha valaki elvarja ezt, akkor oda-vissza alapon mukodik.
Termeszetesen mindketten tudtunk a masik multjarol, ezert is voltam kiakadva aminap a megjegyzesen, mert meg soha senki nem bantott meg igy.
Amugy azt mondta h a baratai elott szegyelli felhozni a temat, mert neki megalazo lenne ha tudnak. Errol meg azt gondolom nem a barataira tartoznak a dolgaink...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!