Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és Férfiak! A kapcsolatotokban mennyi idő után kezdtetek el házasságról ábrándozni, és hány évesek voltatok akkor?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 23:01
21/23 anonim válasza:
Akit az anyos szet tud szedni ott a pasi toketlen
Egy igazi ferfi nem hallgat anyosra parjat annyira szereti semmi es senki mas nem szamit neki
22/23 kriszpo válasza:
#18-as: jogi értelemben, az állam előtt igen. Gyakorlatilag nem változott semmi. Úgy értettem.
23/23 anonim válasza:
En sose akartam ferjhez menni. Aztan negismertem a ferjemet. A nagy gimis 5 evig tarto szerelmem meg is jegyezte bezzeg hozza sose akartam felesegul menni.
A ferjemrol azonnal tudtam hogy o a nagy o. Egy eve sem voltunk egyutt mikor megkerte a kezem de mar elmult a masodik evfordulonk mire megvolt az eskuvonk iden juniusban.
Igazabol semmi nem valtozott csak tenyleg egy csalad vagyunk. Jogilag is.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!