Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők és Férfiak! A kapcsolatoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és Férfiak! A kapcsolatotokban mennyi idő után kezdtetek el házasságról ábrándozni, és hány évesek voltatok akkor?

Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 23:01
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
39%
A bizonytalanságodat egy dolog fogja tökéletesen feloldani,ahogy mindenki másét is, ha bevallják maguknak az emberek ha nem. Ha megtérsz és Isten vezetését kéred a párválasztásban. A hibázás lehetősége fenn fog állni a házasságban továbbra is, de a folytatás is tőlünk függ, a mi engedelmességünktől. Ha az Úr vezet nem kell sokáig gondolkodni hogy mikor házasodj meg. Ha akarod, akkor Ő lehet az aki mindenen át és minden helyzetben meg tudja adni az erőt hogy életed végéig kitarts a házasságban hűséggel, bármilyen helyzetben. Tudom hogy azoknak is lehet szép házassága akik nem hisznek Istenben és nem adták át az életüket Istennek, de:Prédikátorok könyve 4:13- a hármas kötél nem hamar szakad el.
2016. nov. 24. 12:32
 12/23 anonim ***** válasza:
8#, 9# egyetértek. Én is igy gondolom. Azért van szerintem annyi válás, mert nem a megfelelő emberrel találkoznak. Ez a legnagyobb közhely hogy nem éltem ki magam. A házasság és a parkapcsolat nem börtön. Benne kell élni nem előtte. Talán pont azért rontják el sokan, mert a nagy elés után jönnek a szürke hétköznapok.
2016. nov. 24. 17:45
 13/23 anonim ***** válasza:
10 éve van kapcsolatom. 3 gyerekkel. És még sosem gondoltam rá, hogy meg kéne nősülni. Most vagyok 40.
2016. nov. 25. 08:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Aztan egy nap munkahelyen baleset er meghalsz nod ott marad 3 gyerekkel jogilag rendezetlen formaban.

Szomoru gyereket csinalni oke de elvenni az mar ciki.

Szerintem csak alsobb reteg nem veszi felesegul gyereke annyat.

2016. nov. 25. 09:36
 15/23 anonim ***** válasza:

Kb fél év után. 24 éves voltam.

Lánykérés hamarabb megvolt, viszont akkor még nem ábrándoztam konkrétan a házasságról. Élveztem a kapcsolatot.

Egyébként összességében 1,5 év után házasodtunk össze. Addigra minden megvolt ami kellett hozzá (végeztünk a sulival, összeköltöztünk, volt munkahelyünk, és a pénzt is megspóroltunk az esküvőre 6 hónap alatt). 5 éve vagyunk házasok.:) 30/N

2016. nov. 25. 18:59
 16/23 anonim válasza:
Én közel 1 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon szeretem, abszolúte egy hullámhosszon vagyunk. De elnézve a mai párkapcsolatokat, én kikötöttem magamnak, hogy min. 2 év együttlét után teszek lépést ez ügyben. Egyszer szeretnék házasodni, nem akarom, hogy a rózsaszín köd miatt rossz döntéseket hozzak. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne egyből és elsietve tegye meg ezt a lépést, ha komolyan veszi a házasságot, nem csak divatból akar megházasodni (tudom, tudom, nincs ilyen ember a földön, egy se... :D ) 20/F
2016. nov. 27. 11:54
 17/23 kriszpo ***** válasza:
A válaszok ne befolyásoljanak téged. Mindenki más. Mi a párommal lassan 10 éve vagyunk együtt, nem régen volt a házasságkötésünk. Igazából semmi sem változott. F/35
2016. nov. 28. 08:36
 18/23 anonim ***** válasza:

De valtozott

Hivatalosan is hozzatartozok vagytok egy csalad az allam elott.

Gondoskodtal rola es o rolad

2016. nov. 28. 08:58
 19/23 anonim válasza:
Én már másodszor vagyok nős, az elsőben az anyós mart szét minket 4 év után. A második házasságom 6 év együtt élés után következett be. És együtt élünk nem előtte vagy utána, rengetek közös programunk van annak ellenére hogy nekem van az első házasságomból van egy okos 11 éves fiam. Hármasban sok olyan dolgot tudunk csinálni amit mások egyedül sem nagyon tudnak elképzelni. Boldogok vagyunk. :-) és én 39 vagyok a feleségem 34. :-)
2016. nov. 28. 09:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekünk 7 hónap után már meg volt az esküvő is, és most voltunk a napokban 21 éves házasok.
2016. nov. 28. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!