Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a férjem?
19-es vagyok, igazan nincs mit.-))
Normal esetben nem kommentelek, amikor latom h valakivel baromi igazsagtalanok es mondjuk 20 komment csak errol szol es a kerdezo mar velhetoleg azon agonizal h felkosse e magat (koltoi tulzas) akkor altalaban irok neki egy privit es lenyugtatom, es elmagyarazom neki a helyezetet, illetve tanacsot adok.
De kommenthaboruba sosem megyek, teljesen felesleges:-))Ha valakiert igazan aggodsz akkor irj neki privit, ez altalaban segit az illetonek, par kedves szo felulir tiz elmebeteget:-))
Ok. :)) Megfogadom a tanácsod kedves 19/21 :).
Itt külön szabályok vannak, azt látom már. Ezt is meg kell tanulni.
Köszi, ismételten! :)
"Agnyeszka (vagy mi) en felpontoztalak mi tobb, egyet is ertek veled. De (es ez egy hatalmas DE) ez itt a gyakori, frusztralt pattanasos tinik, kiegett nok, szeretok, valofelben levok, keseru emberek kedvelt talalkozohelye.
Itt kvazi embersegre szamitani olyan mint ha a peknel szeretnel ruhat venni:-))Ez a forum nem errol szol, nem ez a reteg jar ide hanem az, akin kb atnezel az utcan, vagy olyan akivel egy tarsasagba sosem kerulnel. Ez az oldal es a velemenyek nem fedik a magyar valosagot, ez nem egy altalanos (kor)kep az emberekrol hanem ez egy reteg szemlelet akik ezen az oldalon tomorulnek.
A barataim mint en is rohogni jarunk ide, de nem varunk sem jo izlest, de intelligenciat, se stilust, se modort olvasottsagot pedig vegkepp nem. Ezzel pedig a vilagon semmi baj nincs, mivel az eletben nem talalkozom ilyen emberekkel nekem ez olyan mintha valami tudomanyos kiserletet neznek testkozelbol.
Dolj hatra a fotelben, lazulj el, es nezd es elvezd te is:-))"
Erre a válaszom: Talán nincs is...és nem véletlen nem reagáltam eddig semmit sem. Az ilyenfajta emberek miatt lesznek talán a fent nevezett "frusztralt pattanasos tinik, kiegett nok, szeretok, valofelben levok, keseru emberek" s kiegészíteném még annyival, hogy lelki sérültek is, mert aki vakon ilyet mer írni más embernek, s - ha rossz neki, rúgj belé még te is- elven arra nincsenek szavak és nem az a társadalom szégyene, aki ezt meg meri tenni a nála rosszabb lelki állapotban lévővel, hanem az, aki idáig süllyed, mert annyi intelligenciája és segítőkészsége nincsen, hogy segíteni tudjon az illetőnek.
Ágnyeszkának pedig annyit a válaszaira: Hogy hát szép is az ha valakit az elején védeni szeretnél, de talán nem csak én vagyok itt a naiv, hanem te is, mert egy számomra szánalmas és rosszindulatú kommentel simán meg lehetett venni az ellentábornak :)
Kedves Kérdező!
Más az, aki a gyakorin naív, és más az, aki az életben.
Örülök neki, h örömmel konstatálod más is ilyen naív, mint Te.
Nos, ez az örömöd bizonyára sokat segít az életeden.
Az ilyen embereket hívják ostobának.
Sok van belőlük.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!