Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik ilyen hosszú együttélés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyen hosszú együttélés után házasodnak, majd gyorsan el is válnak, azok egyáltalán miért házasodtak össze?

Figyelt kérdés

Arról jutott ez eszembe, hogy olvastam egy cikket, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt 12 év együttélés és 2 év házasság után válik "kibékíthetelen ellentétek" miatt.

"Angelina Jolie-nak elege lett abból, hogy Brad Pitt füvezik, talán iszik is, és a színésznő szerint agresszív is, amit veszélyesnek ítélt meg a gyerekeire nézve."

2 éve, mikor összeházasodtak, még nem volt veszélyes a gyerekekre? Nem füvezett?

Rengeteg ilyet hallani, hogy 10 év járás után házasság, ami jó, ha 1-2 évig kitart. Igazából úgy vettem észre, hogy szinte az összes olyan pár, ahol ilyen nagyon rövid idő után válás van, sok-sok év együttélés után házasodott.

2016. szept. 21. 06:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek, de az okokat mi kívülről nem tudjuk megítélni, lehet, hogy páronként más az oka. Ott van például Ördög Nóra, aki 8 év után házasodott össze párjával és fél év után már váltak. Ki tudja ezt! Most meg már van két gyermeke az új férjétől.
2016. szept. 21. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát sajnos az élet nem kiszámítható, azért...

Nem tudom, milyen legitim választ vártál. Az emberek változnak, az élet pedig nem kiszámítható, ennyi a titok.

2016. szept. 23. 20:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi is 7,5 év után házasodtunk össze, és fél év házasság után ott tartok, hogy úgy érzem, hogy hiba volt. A férjem mindent másképp gondol, mint előtte.

Eddig szeretett volna babaát, most még várna 2-3 évet. Eddig jó volt velem lenni, most a haverok a fontosak. Én nem vagyok boldog, és ennek már számtalanszor hangot adtam, és őt nem érdekli.

Még szerencse, hogy még nincs gyerekünk! Erősen gondolkodom a váláson. Boldog szeretnék lenni, és ő már nem akar azzá tenni.

Haragszom a helyzetre. Haragszom, hogy mindez, most az esküvő után tetőzött. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak annyi lenne, hogy en erre-ő arra, és kész. De ha már úgy érzem, hogy nem tudok többet adni, és nem viselem el, ha átnéznek rajtam, akkor lépni kell. Mindegy hogy fél év, vagy 10 év házasság után. Illetve nem mindegy, mert még csak ketten vagyunk... és a mi problémánkon egy gyermek nagyon nem segítene!

2016. okt. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!