Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Akik ilyen hosszú együttélés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyen hosszú együttélés után házasodnak, majd gyorsan el is válnak, azok egyáltalán miért házasodtak össze?

Figyelt kérdés

Arról jutott ez eszembe, hogy olvastam egy cikket, miszerint Angelina Jolie és Brad Pitt 12 év együttélés és 2 év házasság után válik "kibékíthetelen ellentétek" miatt.

"Angelina Jolie-nak elege lett abból, hogy Brad Pitt füvezik, talán iszik is, és a színésznő szerint agresszív is, amit veszélyesnek ítélt meg a gyerekeire nézve."

2 éve, mikor összeházasodtak, még nem volt veszélyes a gyerekekre? Nem füvezett?

Rengeteg ilyet hallani, hogy 10 év járás után házasság, ami jó, ha 1-2 évig kitart. Igazából úgy vettem észre, hogy szinte az összes olyan pár, ahol ilyen nagyon rövid idő után válás van, sok-sok év együttélés után házasodott.

2016. szept. 21. 06:00
1 2
 1/13 icu75 ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy olyan helyzet hogy amikor a pár érzi hogy valami nem stimmel köztük,mentőövet keresnek ami helyrehozza a kapcsolatot (esküvő,új gyerek)ahelyett hogy azon dolgoznának hogy megjavítsák ami elromlott köztük.
2016. szept. 21. 06:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is keson hazasodtunk 8ev utan,de mar 7eve egyutt eltunk szoval kiismertuk mar egymast es a hazassag utnan a kapcsolatunk semmit nem valtozott rossz iranyba evekkel kesobb sem.Van pelda arra is,hogy egyuttelnek sokaig es x ev utan derul ki,hogy vki rossz iranyba valtozik ami miatt a kapcsolat is tonkremegy. Van arra is pelda szep szammal,hogy egy ket ev utan hazassag es aztan par ev es valas.Ez sztem zsakbamacska kik hogy bijak es hogy hozza az elet.
2016. szept. 21. 07:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Ja es ha mar sztarvilagnal tartunk .ok mar egyszer elvaltak mindketten mielott osszejottek,v kozbe...Nem is biztos,hogy csak most kezdodtek a gondok,par eve is voltak hiresztelesek,hogy nincs rendben vmi de mindig eltusoltak es fotokon meg az latszott,hogy meg mindig alompar,na de az csak a latszat.Sztaroknal megnagyobb a megfelelesi kenyszer rajongoik fele es mar csak akkor valnak ha minden kotel szakad.Pittnek se volt semmi tapasztalata gyrrekneveles teren es kapasbol v 3-4 szakadt a nyakaba,de meg akkor a lapok is azt irtak,h megy ez neki mint a karikacsapas.Most meg tessek :P
2016. szept. 21. 07:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Ja es osszehazasodtk mert mint irta itt vki mentoovnek hasznaltk ugymond meg aztan jo buli volt kicsit lapok is jobban irtak roluk.
2016. szept. 21. 07:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, ki az, aki bulvárlapok címoldalára alapozva ítélkezik mások kapcsolata felett? Ez annyira primitív, hogy elgondolkodni sincs értelme rajta. Halvány lila fingod nincs, milyen emberek, mi motiválja őket és mi történt valójában. Az ilyen újsághíreknek a felének a harmada sem igaz. Akkor meg? Nevetséges.
2016. szept. 21. 09:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a sztárvilágból kellene kiindulni, pláne nem két ennyire extrém ember életéből. Hogy miért házasodtak össze, az ő dolguk, nyilván nem a CSOK miatt. Hogy miért válnak, az szintén az ő dolguk. Angelina meg - ez eléggé köztudomású - jóval keményebb cuccokat is szedett a fűnél.
2016. szept. 21. 09:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért írtam őket példának, mert most ezt olvasva gondolkodtam el ezen. Nem tudom, milyen életük volt, mert nem igazán követem a sztárok életét, csak kezembe akadt ez a cikk. De tény, hogy sok ilyen van. A családban is volt ilyen, évekig jártak, majd összeházasodtak. Bedogadtak egy kölyökkutyát, akire a pasi egyszer berágott és belerúgott. Azonnal elvált tőle a nő, amit megértek, de az eltelt 5 év alatt nem derült ki, hogy a pasi nem igazán tudja kontrollálni a haragját? Semmi jele nem volt?
2016. szept. 21. 09:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 év után házasodtak volna, és rá 10 évvel válnának az miért lenne elfogadhatóbb? Az eredmény teljesen ugyanaz.
2016. szept. 21. 10:26
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

Biztos volt, de a legtöbb csajnál ez “macho“-ság amíg más ellen irányul, mert hát de céltudatos, de férfijjas... Csak akkor lesz gáz ha a korcs kutya is kapott tőle.

2016. szept. 21. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Mi 9 év után házasodtunk, de csak azért mert nagyon fiatalon jöttünk össze. A mi kapcsolatunk a házasság előtt is szuper volt, nem vártunk ettől gyökeres változást. Viszont sokan csak elvannak egymással a langyos vízben, aztán mivel nincs jobb ötletük és fosnak egyedül lenni ennyi év után, ezért remélve hogy jobb lesz, összeházasodnak. De hát ami sz.ar az sz.ar is marad. Inkább váljanak el, mint hogy még gyereket is vállaljanak hátha az majd segít
2016. szept. 21. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!