Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha a férjed milliomos lenne, de nem venne neked semmit meg amire vágysz?
Igen, engem is a válaszok érdekelnek, de nem nagyon lehet érdemben válaszolni, míg nem tudunk több részletet. Mert ennyiből kábé csak az jön le, hogy a hölgy egy kitartott k urva, aki úgy szerez(ne) tulajdont, hogy azt megveteti egy férfivel, ami lássuk be, az emberek többségében azért ellenérzést vált ki.
Egyébként felpontoztam mindenkit. :)
Nem hinném, inkább attól tartanék valaki ellopja tőle (nem hiszi el mennyi tolvaj és betörő van). Pénzem nekem is van, autóm is amit imádok.
Ha mondjuk nem lenne pénzem és valami fontos kiadásom lenne, amire ő fütyülne, talán bántana. De egyrészt igyekszem az ilyeneket magam megoldani, másrészt pedig ő olyan ember, aki segíti a társát akármi van. Szóval eléggé összetett a kérdés, szerintem engem nem zavarna.
Nos, ha épp az ötödik Ferrarimat törtem szét egy év alatt, mert nem tudok vezetni, akkor nem csodálkoznék, hogy azt mondja, tökéletesen megfelelő nekem egy 10 éves Renault is.
Amúgy ha a férjem, akkor nyilván azért az, mert szeretjük és tiszteljük egymást, így a lehetőségeinkhez merten megteszunk mindent a masikert. Ha az egyik fél nem így gondolja, akkor ott a válás a megoldás
"Miféle több részletet akarsz egy fiktív kérdésnél?"
Hát úgy kezdésnek mondjuk, hogy közös vagy külön kasszán vannak-e, mert nem mindegy.
Kezdjuk ott h el se venne egy milliomos engem :-)
De ha megis akkor nem varnam el
Ha netalantan a ferjem a hazassagunk alatt lett volna milliomos akkor abban az en munkam is benne lenne igy jogos h vegyek magamnak egy autot
Bar nekem eleg lenne egy 1-2 millas is
Masik a hazassag vagyon kozosseg vagyis ami az enyem az az ove es viszont
Innentol okafogyott az h o veszi e a kocait vagy en magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!