Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha a férjem elmegy a haverjaival horgászni 3 napra 2 kisgyerek mellett, és este mégcsak fel sem hív?

Figyelt kérdés
(kutyánkat is ma műtötték,afelől sem érdeklődik)

2016. aug. 12. 21:39
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy feltűnt e, de én éppen a kölcsönösségről írtam és arról, hogy nem kell mártírkodni.

Az pedig, hogy egyéb estekben is tojik a fejetekre, az más kérdés. Te itt most egy esetről kérdeztél és nem tetted mögé, hogy egyébként egész nyáron le se szarta a családját.

Én ebből az egy esetből ítéltem, ami szerintem bőven belefér.. Ha egyébként is ezt csinálja, akkor tedd hozzá és egyből más lesz a férjed megítélése.

2016. aug. 14. 23:29
 42/46 anonim ***** válasza:
58%

Nem olvastam végig. Szerintem nem fér bele. De én sokak szerint rosszul gondolkodom.

A házasság nem a szabadságról szól, hanem az együttlétről. Ilyenkor már nincs helye a többnapos szórakozásnak, főleg nem a család nélkül. Ha együtt lennétek, nem kellene felhívnia sem.

Sokak szerint kell a szabadság, de ha meg szabadságot akar valaki, akkor ne házasodjon.

2016. aug. 15. 00:16
 43/46 anonim ***** válasza:
34%

Ne haragudj, de le írom, amit gondolok: te is tudod, hogy neked van igazad. Itt senki sem mondta, hogy szép dolog volt a férjedtől és hogy egy jó férj és apa így viselkedik. Mert ez nyilvánvaló, hogy nem igaz. Te is tudod. Már akkor is tudtad, amikor kiírtad a kérdést és azt is, hogy ez nem normális. IGAZAD VAN! NEKED VAN IGAZAD! De! Most erre mit mondhatnánk? Sajnáljuk, talán nem a megfelelő embernek szültél.

HÜLYE KÉRDÉSRE HÜLYE VÁLASZ!!!

2016. aug. 15. 00:22
 44/46 anonim ***** válasza:
82%

Önmagában az, hogy nem hívott fel, az nem baj. A baj az, amit a többi kommentárodban leírtál, hogy amúgy sem törődik veletek. Ha az év 362 napján szépen törődne veletek, akkor nem izgatnád magad azon, hogy van 3 olyan nap, amikor pedig nem. Azért fújod fel annyira ezt a telefon-dolgot, mert amúgy sem jó a házasságotok sajnos.

Az én férjem időnként túrázni megy, és nem telefonál sosem, max 1-1 sms-t ír, de sosem csinálok belőle ügyet, mert minden egyéb szempontból mintaapa.

2016. aug. 15. 00:57
 45/46 anonim ***** válasza:
84%

Igen,elpályázhatnék a kérdésedtől,mert láthatóan sírni jöttél ide.

Nem gáz az a pár nap,ha amúgy jó lenne a házasság,de mivel nem jó a házasság,így plussz ok a házsártoskodásra.

És adtam tanácsot,kettőt is,ezen túl,nem tudom még mit tehetnénk,hogy neked jobb legyen.

Senki nem védi a férjed! De azért nehezen hihető,hogy egyesegyedül ő az oka mindennek!

2016. aug. 15. 06:39
 46/46 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!Igazából csak azért írtam ki a kérdést,mert tényleg kíváncsi voltam,hogy más hogy látja a dolgokat,hátha én látok rosszul.De igen,tudom,hogy a többi már az én életem,az én problémám,nekem kell megoldani.
2016. aug. 15. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!