Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a férjem elmegy a haverjaival horgászni 3 napra 2 kisgyerek mellett, és este mégcsak fel sem hív?
Nem tudom, hogy feltűnt e, de én éppen a kölcsönösségről írtam és arról, hogy nem kell mártírkodni.
Az pedig, hogy egyéb estekben is tojik a fejetekre, az más kérdés. Te itt most egy esetről kérdeztél és nem tetted mögé, hogy egyébként egész nyáron le se szarta a családját.
Én ebből az egy esetből ítéltem, ami szerintem bőven belefér.. Ha egyébként is ezt csinálja, akkor tedd hozzá és egyből más lesz a férjed megítélése.
Nem olvastam végig. Szerintem nem fér bele. De én sokak szerint rosszul gondolkodom.
A házasság nem a szabadságról szól, hanem az együttlétről. Ilyenkor már nincs helye a többnapos szórakozásnak, főleg nem a család nélkül. Ha együtt lennétek, nem kellene felhívnia sem.
Sokak szerint kell a szabadság, de ha meg szabadságot akar valaki, akkor ne házasodjon.
Ne haragudj, de le írom, amit gondolok: te is tudod, hogy neked van igazad. Itt senki sem mondta, hogy szép dolog volt a férjedtől és hogy egy jó férj és apa így viselkedik. Mert ez nyilvánvaló, hogy nem igaz. Te is tudod. Már akkor is tudtad, amikor kiírtad a kérdést és azt is, hogy ez nem normális. IGAZAD VAN! NEKED VAN IGAZAD! De! Most erre mit mondhatnánk? Sajnáljuk, talán nem a megfelelő embernek szültél.
HÜLYE KÉRDÉSRE HÜLYE VÁLASZ!!!
Önmagában az, hogy nem hívott fel, az nem baj. A baj az, amit a többi kommentárodban leírtál, hogy amúgy sem törődik veletek. Ha az év 362 napján szépen törődne veletek, akkor nem izgatnád magad azon, hogy van 3 olyan nap, amikor pedig nem. Azért fújod fel annyira ezt a telefon-dolgot, mert amúgy sem jó a házasságotok sajnos.
Az én férjem időnként túrázni megy, és nem telefonál sosem, max 1-1 sms-t ír, de sosem csinálok belőle ügyet, mert minden egyéb szempontból mintaapa.
Igen,elpályázhatnék a kérdésedtől,mert láthatóan sírni jöttél ide.
Nem gáz az a pár nap,ha amúgy jó lenne a házasság,de mivel nem jó a házasság,így plussz ok a házsártoskodásra.
És adtam tanácsot,kettőt is,ezen túl,nem tudom még mit tehetnénk,hogy neked jobb legyen.
Senki nem védi a férjed! De azért nehezen hihető,hogy egyesegyedül ő az oka mindennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!