Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha a férjem elmegy a haverjaival horgászni 3 napra 2 kisgyerek mellett, és este mégcsak fel sem hív?

Figyelt kérdés
(kutyánkat is ma műtötték,afelől sem érdeklődik)

2016. aug. 12. 21:39
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
27%

Nos, 2 gyerekünk van, most volt egy húzósabb időszakunk és a férjem elment 3 napra a barátokkal. Megmondtam neki, hogy érezze jól magát, vigyázzon magára és ha szeretne, akkor hívjon nyugodtan, de én nem fogom zargatni. (= nem zavar, ha ő nem hív)

Kapott egy kimenőt, hogy lazíthasson, de az hogy lenne már lazítás, ha napjában kell telefonálnia ugyanúgy? Pont ez a lényeg, hogy egy kicsit kikapcsol.

Persze minek vállal valaki családot, ha kell neki időnként egy kis idő, hogy kiszálljon, na de könyörgöm, minek mártírkodunk? Azért mert jól esik neki évente egyszer kikapcsolni és nem a családdal foglalkozni, attól még nagyon szereti a családját..

Aztán persze nem egyoldalú a dolog, mert ha hazajött, akkor én fogom elmenni. Én igaz, csak 1,5 napra (1 éjszaka), de nekem ennyi elég lesz, majd szólok ha több kell.

Szóval én is csak gratulálni tudok, hogy a kikapcsolódós hétvégéjét el kell cseszned azzal, hogy lebszod és csinálod a feszültséget.

Nyilván tisztában voltatok mindannyian azzal, amikor elment, hogy van 2 gyereketek és 1 kutyátok és ennek fényében te mégis "elengedted", szóval akkor viseld el azt a 3 napot nélküle.

Ez a boldog házasság titka. A kommunikáció és az, hogy az ember képes olykor olykor teret engedni a másiknak. NEm csak félig (menjen csak, de azért telefonáljon naponta), hanem teljesen.

2016. aug. 14. 13:14
 32/46 anonim ***** válasza:
65%

Most mi a sz%rért bántjátok a kérdezőt???Jaaaj szegény férfi, hát neki JÁÁÁÁÁR a kikapcsolódás, meg a nyugalom, végülis ő nem akarta a gyerekeket, csak a spermáját adta...mi a fene bajotok van nektek? Vagy ez a normális, hogy apuci leléphet akár egy hétre, anyuka meg kussoljon, meg örüljön neki, hogy a férje, a nagy főnyeremény egyáltalán hazamegy? Persze ha az anya akarna pihenni, az már gáz lenne, mert akkor is a férjet kellene sajnálni, hogy deháááát őőő dolgozik!Mert előtte mit csinált? Előtte otthon lógatta, vagy mi?

Kérdező, megértelek. Én is ki lennék akadva, ha nem érdekelnénk a férjemet. Ez nem sárkányság, ez ALAP, hogy érdeklődjön a családja felől. Ha meg neki ez nem felel meg, akkor nem kell elvenni senkit, meg nem kell gyereket csinálni. És akkor lehet a parton hülyéskedni hetekig a haverokkal.

2016. aug. 14. 15:24
 33/46 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem miért savazzátok a kérdezőt....Nehogy már a nagy pihenésben arra ne legyen ideje apukának hogy lar percet beszéljen a feleségével? Jól tette, hogy lecseszte, legálabb annyit mondhatott volna, hogy ne haragudj hogy eddig nem hívtalak. Nem értem miért mindig a nő a hisztis, mikor a pasi egy bunkó. Meg persze neki jár a pihenés, de hogy otthon mi van, az kit érdekel. És igenis telefonáljon az aki elment. Ha a kérdező hívja fel, akkor meg gondolom az lett volna a baj. Persze mindenkinek más fér bele egy kapcsolatba. Engem soha nem hagyna egyedül napokra a párom, főleg nem két kisgyerekkel.
2016. aug. 14. 18:19
 34/46 anonim ***** válasza:
67%
A másik meg, hogy egy két perces telefon nem fér bele a nagy kikapcsolódásba? Ha tudja hogy a felesége igenyelne annyit, hogy jelentkezzen pár percre akkor miért esik olyan nehézére hogy telefonáljon egyet? Saját magának b.aszta el a hétvégéjét. Én is elvárnám, hogy legálabb megkérdezze élünk e még.
2016. aug. 14. 18:24
 35/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak,aki megértett.Az ítélkezőknek annyit,hogy olyan,mintha arab országban élnék,ahol kuss a nőnek, csak nehogy a fagyi visszanyaljon nektek.Semmit nem tudtok a házasságomról,de még annyit elmondhatok,hogy elég sok szabadságot kap a férjem,és szerintem nem jó apa az,aki még egy 2 percre sem érdeklődik a családja iránt.Még egy strandra sem jött el velünk a nyáron,és még soroljam?Nem,nem fogom...De igen, én vagyok a hisztis sárkány.
2016. aug. 14. 21:10
 36/46 anonim ***** válasza:

Szrnak szültél akkor 2 gyereket!!! Ezért hadd ne mi legyünk már a hibásak!

Ha meg vállaltad,ne sírjon a szád!

De most komolyan nem értem,ha tényleg egy szr a pasid,minek itt hisztizel,vállj el,oszt kész!

2016. aug. 14. 21:36
 37/46 A kérdező kommentje:
Igen!Vártam már ezt a hozzászólást,de így már kicsit elkanyarodunk az eredeti kérdéstől.
2016. aug. 14. 21:42
 38/46 anonim ***** válasza:

Tényleg mit szeretnél tőlünk???

Igen,szr a pasid,igen neked is szr,és?

Mit fogsz csinálni?? Rinyálsz itt még pár sort,aztán mész a dolgodra! Vagy?? Van más opciód??

2016. aug. 14. 21:47
 39/46 A kérdező kommentje:
Nem,ne izgulj,nem rinyálok,és neked sem kötelező itt lenned olvasni soraimat.Egyszerűen kíváncsi voltam véleményekre.
2016. aug. 14. 21:56
 40/46 anonim ***** válasza:
59%

Neeem, nem romlott el a hétvégéje a drága férjecskének...ugyanis magasról lesz@rta, hogy otthon mi van. Örült, hogy végre a haverokkal lehet, eszébe nem jutott a felesége sem. Ne aggódjatok, ahhoz egy férfi túl önző, hogy bármikor rosszul érezze magát. Nem hülye, hogy elrontsa ilyen hülyeség miatt a hétvégéjét...

Ne törődj a sok rosszindulatúval itt, kedves kérdező. Hagyd majd ott a férjecskédet legközelebb te, lépj le egy wellness-hétvégére, vagy akár csak egy barátnődhöz. És ne telefonálj,hadd kínlódjon csak egy pár napig, érezze, hogy ő sem olyan fontos, hogy felhívd, mi van otthon. Akkor majd meglátod, hogy áll a szája a drágának.

2016. aug. 14. 22:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!