Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a férjem elmegy a haverjaival horgászni 3 napra 2 kisgyerek mellett, és este mégcsak fel sem hív?
Figyelt kérdés
(kutyánkat is ma műtötték,afelől sem érdeklődik)2016. aug. 12. 21:39
11/46 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom,hogy kap elég szabadságot.Én szerintem nem bírnám ki,hogy ne érdeklôdjek a családom iránt,és nem órákig tartó beszélgetésre gondolok itt.
2016. aug. 12. 22:27
12/46 anonim válasza:
Szerintem nem.
Te vagy az, akit mindenórásan hagyott otthon a férje, hogy horgásszon?
13/46 anonim válasza:
Igen, az normális, hogy elmegy kikapcsolódni.
Az viszont nem, hogy nem érdeklődik az otthoni dolgok iránt.
Nyilván itt most nem ezt várja el az ember, hogy órákon át csevegjetek telefonod. De az alap és elvárható legyen, hogy gyorsan végigkérdezi, hogy kivel mi van, hogy vagytok...
14/46 anonim válasza:
Nem, ez nem durva. Ami nálunk történik az igen. Az anyja le akart menni a nyaralójába a Balatonra. Azt mondta a párom, hogy leviszi, hogy ne keljen buszozni az anyjának. Megbeszéltük, hogy lent marad az éjszakára és másnap jön haza. Másnap délben kelt, aztán ő is elment horgászni (tök ironikus) és este szólt, hogy aznap mégsem jön haza. Megsértődtem. Másnap többször hívott és még 4 napig nem jött haza. Aztán is csak hajnalban. Gyakorlatilag az anyjával nyaralt. Mindezt 3 gyerek mellett (1,5-4-6).
15/46 anonim válasza:
Jaj,te vagy az,akit 38 hetesen hagyott ott a férje és ment horgászni?? Akkor is nyomtál itt egy kérdést!
16/46 anonim válasza:
De ha szeretnél beszélni vele, akkor nem lenne egyszerűbb felhívnod, mint nekünk nyafizni?
Nyilván teljesen mások jelenleg a prioritásaitok. Majd ha megjön, akkor szépen le kellene ülnötök, és megbeszélni, hogy mire van szükségetek egymástól, szépen kompromisszumra-konszenzusra kell jutni. És nem nehéz kérni sem a másiktól, ha valamire szükséged van... :)
17/46 A kérdező kommentje:
Nem,sorry,de nem én vagyok,akit otthagyott a férj,és egyáltalán nem írtam mégcsak hasonló kérdést sem ide.Azért köszi a válaszokat.A többség kicsit kiélezte,hogy 3 napra elment horgászni,pedig nem azzal volt a probléma.
2016. aug. 13. 07:07
18/46 anonim válasza:
Nem mentség, de lehet, hogy beivott, részeg volt és úgy nem jutott eszébe. Sok múlik azon, hogy a 2. nap eszébe jutott-e érdeklődni. Mindenesetre én is kiakadtam volna.
19/46 anonim válasza:
Nekem is rosszul esett volna, egy 2 perces telefonhívás nem került volna sokba és akkor nincs sértődés, és érzed te is, hogy fontos vagy. Én megértelek.
20/46 A kérdező kommentje:
Azért azt jó olvasni,hogy vannak,akik megértenek.Persze,én is hívhatnám,bár nem én vagyok,aki elment szórakozni...Hôs családapa,aki még mindig nem érdeklôdik...
2016. aug. 13. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!