Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek az normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha a férjem elmegy a haverjaival horgászni 3 napra 2 kisgyerek mellett, és este mégcsak fel sem hív?

Figyelt kérdés
(kutyánkat is ma műtötték,afelől sem érdeklődik)

2016. aug. 12. 21:39
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
19es vagyok, én se hívtam volna fel, mert akkor az van, hogy az asszony ellenőrizgeti, meg tényleg igazából itt az esik rosszul, hogy őt nem is érdekli, hogy mi történik otthon..teljesen jogos, hogy szomorú vagy emiatt. Egy anya/feleség mikor tudna már úgy lefeküdni, hogy nem hívja fel az otthoniakat, hogy minden oké-e? Szerintem semmikor..ebből is látszik, hogy nagyon különbözünk.
2016. aug. 13. 10:24
 22/46 anonim ***** válasza:
Még ma sem hívott?
2016. aug. 13. 10:25
 23/46 A kérdező kommentje:
Hát,mégcsak most jutottunk eszébe,és miután ezt kérdőre vontam,annyit mondott,hogy na,szia,és letette a telefont.Ja,és a fejemhez vágta,hogy én is hívhattam volna.Szerintem annak illene,aki elmegy itthonról.Szóval sajna nem tudok vele beszélgetni,mert mindig leteszi a telefont,ha valami probléma előjön,vagy éppen kisétál az ajtón,így védekezik,hogy ne kelljen szembenéznie a problémákkal.
2016. aug. 13. 11:24
 24/46 anonim ***** válasza:
7%
Most amúgy sikeresen tönkretetted a hétvégéjét. Miért nem lett volna elég az, hogy otthon megbeszéled vele?
2016. aug. 13. 11:27
 25/46 anonim ***** válasza:
30%
Gratulálok kérdező! Jó irányba haladsz az elsárkányosodás és az egyedülálló anyaság felé. A párod elmegy 3 napra, neked meg ha felhív a legfontosabb, hogy jól leteremtsd
2016. aug. 13. 11:29
 26/46 A kérdező kommentje:
Jaj,szegény!Az nem baj ugye,hogy én itthon vagyok két picivel,sőt egy frissen műtött kutyával,akit szintén ápolnom kell,és egy rohadt telefont nem érdemlek meg?Legalább a gyerekeit kérdezze könyörgöm,ha engem le is szar....
2016. aug. 13. 11:32
 27/46 anonim ***** válasza:
9%
Ha meg másnap felhív, akkor lebasod. Ne csodálkozz, ha legközelebb akkor hallod a hangját, amikor hazaért. Eddig meg tudtalak érteni, hogy rosszul esett, de évi 1 horgászatát nem kellett volna így elcseszni, lehetett volna figyelmesebb, de azért nem így kellett volna reagálni.
2016. aug. 13. 11:35
 28/46 anonim ***** válasza:
14%

És ha mi itt most azt mondjuk, hogy nem normális akkor mi lesz? Elválsz?

Komolyan ekkora hisztérikát, nem csodálom, hogy menekül a férjed, gondolom hétköznap is hazamegy melóból és minden apróság miatt hasonló patáliát rendezel.

2016. aug. 13. 12:23
 29/46 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy itt sok hozzászólónak nincs gyereke,ezért nem is értheti a sárkányos hisztimet.
2016. aug. 13. 21:54
 30/46 anonim ***** válasza:
11%

De van gyerekünk,férjünk....

De az is baj,ha nem hív,ha meg felhív 1 kibszott nap után,akkor meg lebszod!

Hát én is rádqrnám a telefont! Gondolkozz már! Vagy csináld csak ezt,amit most és keress egy ügyvédet a váláshoz!

Nem tudom hogy jutottatok ide,hogy a férjed elmenekül előled,de az tuti,hogy nem egyedül ő tehet erről!

2016. aug. 13. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!