Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig fog tartani? Elhagyott a férjem.
Gondolom te voltál a 13-as, aki kifejtette, hogy körülötte is mindenki hülye, csak ő egyedül helikopter... Biztosan sok egyedi szar ember van körülötted és nem a koncepció a rossz, ami hazugságra, csalásra kényszeríti őket.
Ha tényleg elhiszed, hogy annyira kívánatos vagy, hogy megkövetelheted a másiktól is, hogy csak téged kívánjon, nem tudok mit mondani neked.
Soha nem értettem ezt a nőkben, honnan ez az önbizalom, miféle tükrök vannak otthon?
Ez vicces volt, így :)
Meglátjuk. Az élet valamelyikünket igazolni fogja, de nem rád fogadnék.
Nem.nyert! 3-as voltam!
:-)
De mindent te sem tudhatsz! :-D
Nem probléma :)
Attól, hogy nem értünk egyet, azért te is belátod, hogy a kérdező közel sem viselkedett úgy, ahogy egy "szeretetet mindenek felett hirdető" nőnek kellett volna: "Hozzáteszem megcsalt vele tavaly, amin nem tudtam átlendülni, mert a férjem semmit nem tett hogy feledtesse. Inkább kivárta hogy mi sül ki ebből. Aztán ugyanott folytatták. Én teljesen magam alá kerültem, nem tudtam helytállni, nem is volt kedvem a kedvére tenni és kedves lenni vele"
Szóval a pali félredug, ő követelné, hogy teperjen, de basxik kedvesnek lenni vele valaha is...
Igen, ez qrva kényelmes így. Végre tett valami rosszat a férj, hogy meglegyen a hivatkozási alap a soha többé nem szopásra, a szexmegvonásra, de a kötelező és elvárt férfi jószágok beszolgáltatásához ragaszkodik a "családi élet"-alapon. Nem kell többé csinosnak lenni, mert már soha nem lehet meg a férjek az erkölcsi alapja arra, hogy megszóljon az igénytelenség okán.
Tudod mi ez? A házasságon belüli friendzone, a női jackpot.
A férj bűntudatban megforgatva és évek alatt kivéreztetve a legfinomabb és legtáplálóbb.
Viszont ha valaki jobb sorsot szánna magának, azt ki kell vetni a társadalomnak.
Ha egyedül én látom ezt át, az nagyon nagyon elkeserítő.
"
Szóval a pali félredug, ő követelné, hogy teperjen, de basxik kedvesnek lenni vele valaha is... "
:-D
a én hibázom,akkor nem a másiknak kell tepernie,hisz én voltam hü.lye....de szerinted a félreqrónak kell kinyalni a se.ggét?? :-D
Te nem á-tlátsz ezen,hanem b-t! :-D
Félremagyarázod a szavaimat.
Az egy dolog, hogy a megcsaló félnek kell vezekelnie, de vajon van-e értelme?
Fordíthatom úgy is, hogy megnyerhető csatát vállal-e fel?
Ezt csak a kérdező tudhatta, de a szavaiból tudjuk az igazságot.
Ha jól érettem 1 évig szopatta a halálba a vétkes férjét.
Én azt mondom, hogy csak akkor hagyd teperni és vezekelni, ha ennek meglehet a jutalma, ha meg tudsz bocsátani és tudod újra szeretni.
Ha nem, akkor küldd el szépen
Ha nem vagy benne biztos, akkor is.
A kérdező nem vágyott a régi családi békére, sem pedig a megbocsátásra, ő csak a szemét férje kanosszajárását akarta, hátha ez valamit visszaad neki.
Ha a férje ott, akkor tudta volna, hogy bármit csinálna, csak egy zsörtölődő sárkányt nyerhet, biztosan azonnal lelép és egy percet sem pazarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!