Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el/nézik le azokat a nőket, akik házason is meg akarják tartani a saját nevüket?
Miert ne tarthatna meg egy no a sajat nevet ?
Mar tobb evtizede az orvosnok ugyvedek a tanult nok megtartjak sajat nevuket.
En sem vettem fel a ferjem nevet szerintem kozepkori maradi dolog tulajdonjog jelzoje
Ma már szerintem nem igazán vergődnek ezen, maximum csak maradi, birtoklásvágyas pö.cs.
Én sem vettem fel a férjem nevét,bár nálunk ez hül.yeség is lett volna, hiszen egyforma a vezetéknevünk... De ha különbözött volna, akkor is maradtam volna a sajátomnál, ugyanis én azt vallom, hogy mindenki kapott egy nevet a születésekor, miért kellene valaki másét felvenni???!
én mellettem vagyok, bár nem házasodom.
n 32
Maximum az istenhátamögötti faluban ítéli el néhány Marinéni szerintem. Nekem anyukám, sőt a nagymamám is a lánykori nevét használta, nem tudok róla, hogy valaha is elítélték volna őket érte.
Én annyiban változtatok, hogy a kötőjeles verzióval szimpatizálok, de a -né teljesen kizárt, valóban nem a középkorban élünk már.
25 éve vagyok házas, megtartottam a lánynevemet. Soha senki nem nézett rám görbén miatta.
Vagy csak nem vettem észre???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!