Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miután megszületik a gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután megszületik a gyerek tényleg kihűl a házasság?

Figyelt kérdés

A férjemmel komolyabban elgondolkodtunk a babavárásról.

A sógoromékon viszont látom, hogy mióta gyerekük született fáradtabbak, nyúzottabbak, többet veszekednek, sógornőm mindig bánatos, lehangolt, s arra is panaszkodott, hogy a testi szerelem sem működik rendesen közöttük...

Most megemlitettem neki, hogy mi is komolyabban elgondolkodtunk a gyerekvállaláson, s felháborodott, hogy fel tudnám adni a jól működő házasságom, a remek munkahelyem egy gyerekért....

2016. júl. 11. 17:10
1 2
 11/17 anonim válasza:

Merthogy?

:-)

2016. júl. 11. 22:54
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Ekkora szentimentális, naív és elrugaszkodott írást rég láttam. Ti vagy milliárdosok vagytok, vagy kamuzol vagy valami álomvilágban élsz és a nejed szív te meg azt hiszed mekkora királyság van.

2016. júl. 11. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk nem ment tönkre, sőt mivel "teljes" család lettünk, sokkal jobb lett minden.

Másmilyen, nagyon- de hát az akarjon gyereket, akiben megvan az a képesség hogy ne magát tegye a világ csúcsára, közepébe, mert ott más lesz.

2016. júl. 12. 08:16
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Az a legjobb, hogy nagyrészt olyanok válaszolnak, akiknek nincs gyerekük, tehát fingjuk nincs, miről beszélnek, csak elképzelnek valami földi poklot, ami szerintük a gyerekvállalás.

Kérdező, én 28 éves nő vagyok, 1 éves kislánnyal, 3 éve házasságban. A férjem szerint, és szerintem is csak még jobban összekovácsolódtunk, mióta megszületett a lányunk, sokkal szorosabb lett az összetartozás érzés. Nem, nem mászkálok zsíros hajjal, nem vagyok estig pizsamában/melegítőben (sose voltam), nincs pelenkaszagom, sőt, a lehányt pólót is lecserélem azonnal, és még dagadt sem lettem, leadtam mindent felesleget. DE! ehhez kell egy olyan férj is, akinél nem merül ki annyiban a gyerekvállalás, hogy a külvilágnak eldicsekszik vele, hogy gyereke született, aztán ha valamit csinálni is kéne vele, akkor félreáll, mert majd anya megcsinálja, ő jobban tudja. Ha a férj kiveszi a részét, foglalkozik a gyerekkel, szereti őt is és a feleségét is, és tényleg a családja az első számára, akkor szerintem nem megy tönkre a kapcsolat. Ezalatt nem azt értem, hogy nem megy sehova, és munkán kívül minden pillanatot pelenkázással tölt, az én férjem is szokott menni minden héten próbára (zenekara van), sőt, sörözget is utána. Csak a ló túloldalára ne essünk át, hogy majd anya mindent megold, mert ő úgy is otthon van, apa meg éli világát, mintha mi sem történt volna. Az ilyenek feleségei szoktak ilyen lestrapált, kifacsart rongyok lenni, mert minden rájuk szakad.

Őszintén, a te férjed hozzáállásával én nem biztos, hogy annyira erőltetném ezt. Egy koloncként tekint a gyerekre, aki majd jól elcsesz mindent. Kb biztos lehetsz benne, hogy már az első nehezebb pillanatban kihátrál szépen, és odavágja, hogy ő megmondta, hogy mindent tönkretesz majd a gyerek.

2016. júl. 12. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak ő a 8 óra rabiga után csinálja...
2016. júl. 12. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Nálunk nincs gyerek, nem is lesz, tehát tapasztalatom nincs ebben. Viszont a környezetemben azoknál akiknek gyereke született, csak a töredéke maradt együtt. Náluk már több gyerek van. A legtöbben 1-2 évvel a gyerek születése után szakítottak/elváltak. Volt aki 2 évig, volt aki összesen pár hónapig volt csak házas. Az ismerőseim között 25 párból 4-et tudok megemlíteni, akiknek legalább 4-5 éves gyerekük van, és még mindig együtt vannak.

Én azt gondolom alapvetően, hogy hatalmas felelősség a gyerek vállalása, nagy anyagi és egyéb megterhelés, de akik között igazi mély kapcsolat van, és helyén tudják kezelni a helyzetet , nem felejtenek el anya és apa mellett nőnek és férfinak lenni, ott nem teszi tönkre a kapcsolatot.

2016. júl. 13. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
15: nem érted a lényeget. Neki ez nem nyűg, nem egy letudandó feladat, vagy valami muszáj dolog, amivel még munka után foglalkozni kell. Ő szeret a lányával lenni, és szívesen foglalkozik vele, nem úgy éli meg, hogy a 8 óra munka után még ezzel is szívni kell. Nem azért csinálja, mert én a kezébe nyomom a gyereket, ha itthon van, eldob mindent, és rohan oda hozzá. Ahol apuka egy nyűgnek tekinti ezt, ott szerintem nem kellett volna gyereket vállalni. Nem mindenkinek való gyerek. Sok nő is folyton rinyál, hogy mekkora szívás ez. Rájuk is vonatkozik, hogy akkor vajon minek kellett...
2016. júl. 13. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!