Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megszületik a gyerek tényleg kihűl a házasság?
A férjemmel komolyabban elgondolkodtunk a babavárásról.
A sógoromékon viszont látom, hogy mióta gyerekük született fáradtabbak, nyúzottabbak, többet veszekednek, sógornőm mindig bánatos, lehangolt, s arra is panaszkodott, hogy a testi szerelem sem működik rendesen közöttük...
Most megemlitettem neki, hogy mi is komolyabban elgondolkodtunk a gyerekvállaláson, s felháborodott, hogy fel tudnám adni a jól működő házasságom, a remek munkahelyem egy gyerekért....
Ez csak a két félen múlik, hogy mennyire erős a kettőjük között lévő kötelék.
A gyerekvállalás felelősséggel és teherrel jár.
Van akiknél ez összekovácsolja, van akiknél szétszakítja a házasságot.
Igen, sokszor tönkremegy. A dolgok átértékelődnek.
Ha egy nő ezt nem tudja kezelni,-márpedig a 90% nem tudja- akkor tönkremegy.
A gyerek érzekésétől függetlenül is fent kell (kéne) tartani a kapcsolatot, az érdeklődést, az intimitást.
Ha a dolog átmegy mackónadrágos zsíros hajú elsárkányosodott pelenka szagú anyukásba, akkor az egésznek vége.
Ha jól megnézed, a válások és a szakítások jó nagy része a gyerek születése után van.
"Nem az esküvő, a mulatás, meg a papír kovácsolja össze a párokat, hanem a gyerek"
Hajrá Fidesz!
Akinek nincs gyereke sokkal jobban él. Több pénz, több lehetőség, utazás, művelődés, társasági élet stb. (+ bóuzsok mint nyugodt alvás, nem összehányt padló, feleség nem leamortizálása)
17:21: És ezért az anyukák a felelősek egyedül, ugye?
:P
Én csak bíztatni tudlak! A feleségem jó állást hagyott ott és nekem sincs annyi időm a munkára, mint korábban. Fáradtak vagyunk mi is, de a veszekedés/kihűlés odafigyeléssel elkerülhető. És a nehézség nem mérhető össze azzal a CSODÁVAL, amit a kicsi jelent.
Ne félj!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!