Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen házasodott meg?
Azt is írjátok meg kérlek, hogy a párotok akkor mennyi idős volt, illetve a nemeteket. Köszönöm!
Csak mert kétségbe vagyok esve 20 éves lányként, hogy még nem volt barátom, de már most férjhez tudnék menni meg legszívesebben gyerekeket szülni, ha lenne kinek. :)
Nyugi, nem vagy lemaradva semmiről!! :)
Nincs azzal baj, ha még nem volt barátod, hát majd lesz, ezen ne aggódj.
De szerintem először abban gondolkodj, hogy legyen egy fiú, akivel szeretitek egymást és "kipróbálod" milyen 1 kapcsolat, ne férjen meg gyereken járjon az agyad, azzal még bőven ráérsz.
15f, es a parom 25l, afrikaban elek.. itt igy megy
most 21 eves vagyok
Dolgoznak a hormonok, látszik, a szaporodás mindenekelőtt.
De ne legyél kétségbe esve, először egy férfi kell aki segít mindenben és a társad lesz, elég utána eleget tenni a biológiai késztetésednek.
Én 25 éves voltam amikor összeházasodtunk, a férjem 22. (24 évesen jöttem vele össze). Gyerekünk gyakorlatilag biztos, hogy nem lesz. A sors iróniája, hogy 23 éves koromig egyáltalán nem akartam gyereket, és most, hogy a férjem mellett már szerettem volna (szerettünk volna), kiderült hogy nem lehet, bár mindkettőnkkel baj van ilyen szempontból. Amúgy 4,5 éve vagyunk házasok, és a jelek szerint kettesben maradunk. Ennek is vannak előnyei:)
Szerintem nem vagy lemaradva semmiről, a gyerekvállalást meg pláne nem jó elsietni, érdemes jól átgondolni, stabil, több éves házasságba, vagy élettársi kapcsolatba vállalni, annak aki ezt a kapcsolati formát választja. Rengeteg ismerősöm ment szét, és volt pár válás is 1-2 évvel gyerekvállalás után.
30/N
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, nem szeretnék áskálódni, és nyilván gőzöm sincs a helyzetetekről, de beültetés? Ismeretségi körömben sok mindenkinek sikerült. Vagy ha az sem, akkor örökbefogadás? Tudom, hogy ez nem Amerika, de na... hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!