Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen korai lenne férjhez menni?
Ha a leendő férjével együtt élnek, munkája mindkettejüknek van, és úgy egyébként is minden rendben közöttük.
Egyik kérdésnél láttam egy válaszban, hogy ilyen korban még ne gondolkozzon a lány házasságról. Az ihlette a kérdést.
"Egyik kérdésnél láttam egy válaszban, hogy ilyen korban még ne gondolkozzon a lány házasságról. Az ihlette a kérdést."
Te komolyan megfontolsz bármit amit itt olvasol ? Ajjaj, vannak bajok.
Ha úgy érzed, le tudnátok élni együtt egy életet, akkor nem korai. De ezt nektek kell tudnotok.
Én 29 évesen mentem férjhez, de nem azért, mert "30 fele rágódtam, hogy uramatyám, hogy lesz így férj meg gyerek", hanem mert így alakult. Ha negyven évesen ismertem volna meg a férjemet, akkor negyven éves korom után házasodtam volna.
Amikor ők ketten jónak érzik. Én 22 évesen mentem férjhez (ezelőtt 6 évvel) és nem éreztem korainak. Meg azóta se.
Ha viszont kételyeid vannak, akkor az azt jelenti, hogy neked még valóban korai.
Szerintem sem korai, én 22 voltam amikor összeházasodtunk a férjemmel (akkor voltunk együtt 6 éve, pont az évfordulónkon volt az esküvőnk), 24 évesen már szültem.
Egyébként szerintem embere válogatja. Én nem éreztem korainak 22 évesen sem, főleg ennyi együtt töltött év után, de valaki még 26 évesen is korainak érzi. Szerintem ez tényleg emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!