Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl korai ez még? Szerintetek mi lehet a megoldás?
2 ember életében soha semmilyen módon nem szabad beleszólni. Így vélekedtem én is.
Majd jött a hír, hogy a bátyám eljegyzett egy lányt, akivel 1 hónapja jöttek össze! EGY!
Előtte 1 hónappal 3 évig volt egy komoly kapcsolata, ott is eljegyzés, de szakítottak.
A mostani csajnak viszont volt már vagy 4 eljegyzése és még csak 20 éves!!!!
Tehát, 2015 szeptemberben szakított a bátyám a 3 éves kapcsolatával, október semmi, novemberben összejött az új csajjal, karácsonykor pedig eljegyezte.
A szüleink szerint nagyon rohan. Apa próbált vele beszélni, de hajthatatlan. Valószínűleg a csaj harcolta ki ezt magának, hogy bebiztosítsa magát.
Anya azt mondja, hogy ebből még nincs baj, vagy komolyabb elköteleződés, de nyárra a csaj anyja már az esküvőt tervezi!!!!!!
Ilyen uri p**csa amúgy a csaj meg az anyja is. Mindig orvost vagy ügyvédet akart magának szerezni és jó családba házasodni. Mi nem vagyunk annyira gazdagok, de nem szűkölködünk, a tesóm pedig mérnök. 24 éves!
Próbáltam vele beszélni, de hajthatatlan. Szerintem menekül csak a 3 éves kapcsolata emléke elől. Tudom, hogy fáj neki az, ami történt és borzasztóan emészti magát.
Mit tehetnék? Ti mit tennétek?
bátyád már külön él? saját élete van?
akkor a saját kárán tanulja meg
nem, még itt él velünk. Vagy a csajnál vannak vagy nálunk, de itthon kevesebbet. Még ezt érdekességképpen megjegyzem, hogy a csaj anyja állandóan velük megy mindenhova. (vacsorázni, moziba, sétálni, vásárolni)
Nem gondoltuk volna, hogy ilyen kis mamusz lesz belőle.. :/
és ha elveszi a nyáron hova költöznek?
anyádék megmondják, hogy hozzátok nem mehetnek. tutira ott hagyja
esküvőt ki fizeti majd?
A csaj anyja az esküvőt tervezi. És a csaj? És a bátyád?
Tenni nem nagyon tudsz, legfeljebb beszélsz vele, nem támadóan, hanem inkább megpróbálni felvázolni a reális lehetőségeket, beleértve a kapcsolatban maradást is.
Egyetértek édesanyáddal, egy eljegyzés még nem a világ, nem feltétlenül komoly az elköteleződés, főleg, hogy még csak néhány hónap áll mellette. Viszont tekintve a lány múltját, valószínűleg eléggé tudja befolyásolni a fiúkat ahhoz, hogy hamar eljegyezzék. A gond ott kezdődik, ha épp most veszi a lány is a fejébe, hogy akkor ő házasságot, esetleg gyereket akar, abból már nehéz, sőt lehetetlen lesz kimásznia a bátyádnak. Szóval igen, az eljegyzéssel önmagában nincs gond, kérdés, hogy állnak a többi ponthoz?
Anyádéknak van pénze lakást venni a bátyádnak meg a csajának? Ha nincs,majd a csajék kiharcolják a lakáshitelt :D
Gondolom a kis úrilánynak nem lesz elég a külön albérlet :D
Szerintem majd saját kárán tanul.Addig is,utáljátok ki a kiccsajt :D
A bátyámnak már van lakástakarékos izéje. Eddig arra gyűjtött azért nem költözött el, mert jó volt itthon. Ha anyáék elküldik őket, akkor a bátyám nem fog hazajáni, anya ezt nem akarja...
Most meg van szédülve.
A csaj és az anyja szervezi az esküvőt pontosabban. A bátyámnak csak bólogatni kell.
Mi is attól tartunk hogy felvesznek valami hitelt a nevére. Az esküvőt a lánnyal felezik. Pontosabban a bátyám és a csaj anyja.
A csaj apja pedig csak a fejét fogja. Felfordulás van azóta náluk. Az exfelesége olyan mint egy felhúzott egér. Előre sajnálja a bátyámat...
exfelesége van már 24 évesen?
hallod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!