Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hiába vagyok figyelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába vagyok figyelmes a férjemmel, nagyon távolságtartó egy simogatást sem kapok tőle, van értelme még bármit tenni?

Figyelt kérdés

Egy hosszabb munkanélküliség alatt vált ilyenné a helyzet, mármint sokáig nem volt állása, eközben depresszióssá vált és ellenséges lett a viselkedése.

Már egy ideje sikerült elhelyezkednie, de a viselkedése sajnos nem változott.

A két gyerekünk felé továbbra is szeretetteljes a viselkedése, csak felém lett közömbös.

Próbàltam vele beszélni óvatosan arról, hogy mi is ez a jelenlegi helyzet, például olyanokat mondtam, hogy "amikor még szerettél " , de erre egyáltalán semmit sem reagált, komolyan nézett maga elé, pedig azt hittem mond majd valami megnyugtatót nekem.

2016. máj. 18. 21:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát kérlek...

Amikor munkanélküli volt, akkor csesztetted ("Rengeteg konfliktus volt abban a fél évben amíg munkanélküli volt, majdnem szét is mentünk."), amikor elhelyezkedett, akkor meg simi-simi?

Szerinted kinek kell egy olyan társ, aki nem életed párja, hanem a pénztárcádé?

Aki a kegyeit a jövedelmeddel arányosan méri?

Tudod, az az igazi "probléma", hogy ezt már ő is tudja. Naná, hogy kiszeretett belőled!

Nyugodtan vesd fel neki a válást: szvsz meg fogod látni, hogy kapni fog az alkalmon. Aztán ha elváltatok, szerintem keress egy olyan fickót, akinek nem csak a pénztárcáját szereted, hanem az embert.

2016. máj. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!