Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába vagyok figyelmes a férjemmel, nagyon távolságtartó egy simogatást sem kapok tőle, van értelme még bármit tenni?
Egy hosszabb munkanélküliség alatt vált ilyenné a helyzet, mármint sokáig nem volt állása, eközben depresszióssá vált és ellenséges lett a viselkedése.
Már egy ideje sikerült elhelyezkednie, de a viselkedése sajnos nem változott.
A két gyerekünk felé továbbra is szeretetteljes a viselkedése, csak felém lett közömbös.
Próbàltam vele beszélni óvatosan arról, hogy mi is ez a jelenlegi helyzet, például olyanokat mondtam, hogy "amikor még szerettél " , de erre egyáltalán semmit sem reagált, komolyan nézett maga elé, pedig azt hittem mond majd valami megnyugtatót nekem.
"amikor még szerettél"
Gratulálok, pont ezt a mondatod nem kellett volna mondanod! Látod rajta, hogy most milyen, erre te még ráteszel ezzel a mondatoddal egy lapáttal.
Szerintem minden kertelés nélkül meg kellett volna mondanod neki, hogy mit érzel, hogy tudod, hogy megviselte őt a munkanélküliség, de együtt szeretnéd, ha megoldanátok a jelenleg felmerülő problémát és szeretnéd, ha visszatérne a régi gyengédség, amit kaptál tőle.
Rengeteg konfliktus volt abban a fél évben amíg munkanélküli volt, majdnem szét is mentünk.
Biztosan kell idő ezek után a dolgok javulásához, de jelenleg ez úgy néz ki, hogy én simogatom, kedveskedek neki, ő ezt egyáltalán nem viszonozza, inkább csak eltűri, de szerintem nem is igényli.
Intimitás megszünt teljesen.
Semmi nem mentség erre a viselkedésre. Az sem, ha munkanélküli. Nálunk is volt ilyen, mindkét oldalon, mégsem lettünk parasztok egymással szemben, nem hanyagoltuk el egymást, hanem támogattuk. Ha így elfordulna tőlem a férjem, és hiába próbálnám vele megbeszélni, nem lenne partner, nem lenne bűntudatom, otthagynám. Ha már ott tart egy kapcsolat, hogy a törődést ki kellene könyörögni az már rég rossz.
Szerintem is van valakije a férjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!