Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, férjek: zavar bennete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, férjek: zavar benneteket, ha a nő elhanyagolja kicsit a házimunkát? Nők, feleségek: Nektek is szokott lelkifurdalásotok lenni, ha "szalad a lakás? "

Figyelt kérdés
Nagyon sok házimunkát végzek, de mellette a férjem unszolására elkezdtem kondiba járni. Régen sokat jártam, de egy ideje a munka mellett már csak a házimunkára jut időm, most viszont a kondit csak a házimunka rovására tudtam beiktatni. Időnként eluralkodik a rendetlenség, legutóbb még az is előfordult, hogy annyira tele volt a szennyes tartó, hogy lecsukni se tudtam a tetejét. A férjem nem teszi szóvá, ha rákérdezek, azt mondja, hogy ne aggódjak ezen, a lényeg, hogy látja, hogy jól érzem magam, mert újra rendszeresen edzek. De azért érdekelne, hogy kinek, mi a véleménye erről. Rossz és hanyag háziasszony az, akinél időnként eluralkodik a kupi?

2016. ápr. 26. 14:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nálunk néha eluralkodik egy kicsit a káosz, de nincs hónapos retek, még 2 hetes sem, csak utálok mosogatni, és nem mindig van kedvem minden nap megcsinálni azt, meg üres üvegeket összeszedni, ilyenek. Plusz szeretem ha látszatja van annak hogy rendet csinálok.

Amúgy nem csak én házimunkázok, együtt végezzük a hosszabb időt igénylő dolgokat pl a könyvespolcok portalanítása, ablakpucolás ilyenek...ami pikk-pakk megvan azt én csinálom mert nekem van rá több időm, én érek haza hamarabb, és én szeretem csinálni. pl felsöprés-felmosás , a férjem meg eljár postára és bevásárolni, amit én utálok:) Meg amúgy is későn ér haza hétköznap.

Ettől még nem vagy rossz háziasszony, ne viccelj már:). Az én férjem pl inkább attól kapna idegbajt ha rendmániás lennék. Az sokkal jobban zavarná, minthogy 2 napig nincs elmosogatva. Ebből nem csinál problémát. Azt meg soha nem várom meg, hogy elfogyjon a tiszta tányér/ evőeszköz. Hétvégén pedig ő mosogat.

Sógornőméknél amíg albérletben laktak, pl konkrétan ragadt a padló. És nem 3 napos lustálkodásról volt szó. Ott minimum fél éve nem volt akkor felmosva, a tűzhely tiszta gané volt, a wc vízköves, büdös, a kád lefolyórészénél szintén. Azóta már rokonnál laknak és ő takarít helyettük.

2016. ápr. 27. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!