Mellettem lévő szomszéd éjfélig nézi a tv-t elég hangosan. Mit lehetne tenni? Rendőrség foglalkozik ilyennel?
Nem bírok aludni se.
Dörmög a fejemben a tv amíg nézi
Mi van ha én is ezt játszom egy darabig? Mondjuk éjféltől kirakok az ablakba egy jó kis hangszórót és üvöltetem a zenét. Na?
bármikor kihívhatod a rendőröket,ha a szomszédod téged indokolatlanul zavar,(indokolt pl a lakásfelújítás)
-az meg,hogy valaki úgy,olyan hangosan szórakozik,hogy azzal már zavarja mások pihenését,nyugalmát,na ez már csendháborítás,
Elsö lépésként menj át hozzá és KÈRD meg (nem ordítva, hözöngve veszekedni, KÉRNI!!!), hogy ha lehet, halkítsa le a TV-t, mert nagyon áthallatszik.
Ha nem reagál, akkor bejelentheted a rendörségen - ha tényleg hangos (nemcsak te érzed annak), akkor felöször figyelmeztetik, utána büntetik.
Ha meg te kiraksz hangszórót az ablakba és üvöltteted a zenét, akkor TÉGED büntetnek meg. (Meg az összes többi szomszéd is téged fog útálni, és jogosan)
en meg ejszakazok, 2 melo, nappal aludnek, jelentsek fel mindenkit?!
meg konyorgok ejfel...
meg vmi az a vicc, az hivta ki szilveszterkor 22:30kor rank a zsarukat, aki miatt hetekig en nem aludtam, mert zengett az epulet a bontastol nappal, 1 k. szot nem szoltam, o 1 napot nem birt ki!
rendor korekt volt, buliztunk tovabb :)
masreszt megmondtam neki, en is hivogathatnam 5 percenkent oket, mert a masik lakasunk alatt, setalo utcan nyilt buli volt, csak en nem vagyok paraszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!