Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak olyan nők, akiknek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akiknek nem feltétlenül fontos a házasság?

Figyelt kérdés

Manapság egyre többen válnak el, mint házasodnak, valamiért a házasság elkezd idővel megromlani és válás a vége.

Szerintem a házassági papír nélkül is lehet boldogan élni.

Nem, nem vagyok szabad szellemű, aki ha úgy tartja kedve gyorsan megszabadul a másiktól, mert nincs hozzákötve formálisan, csak sokkal fiatalosabb, tartósabb egy kötetlen párkapcsolat többnyire, mint egy házasság.

Nem tartom kizártnak, hogy valaha férjhez menjek, de inkább leszek egy papírok nélküli kapcsolatban boldogan, mint X év múlva egy megsavanyodott házasságban...

Kinek mi a véleménye a házasságról?

2016. ápr. 25. 18:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
42%
Aki nem akar összeházasodni azzal akit állítólag szeret és akivel állítólag örökre tervez, az csak a jobbra vár mellette. Kényelmes a kapcsolat, de ugyanakkor bizonytalan a véglegességében, ezért hagy egy kiskaput, hogy könnyebb legyen a szakítás mikor elmegy a következő partnerrel. Ez minden. Kifogás persze annyi, mint égen a csillag. Csak papír, nem érdekel, azt a pénzt inkább nyaralásra költöm, süketelés semmi más.
2016. ápr. 30. 00:07
 32/34 anonim ***** válasza:
78%

#31: Szíved joga így vélekedni, de ne akard már megmagyarázni, hogy más miért nem házasodik vagy épp házasodik! Van, akit nem hoz lázba, nem érdekli, nincs rá szüksége, mert anélkül is jól megvannak. Mi ezzel a gond? Ne akarjunk már belemagyarázni a semmit.

Biztos van, akire igaz, amit írtál, de rengeteg olyan is van, akire meg totál nem, szimplán nem vágyik rá. És akkor? Komolyan úgy csináltok, mintha a szeretet, tisztelet stb az csak házasságban létezhet és két ember csak akkor lehet egymásba 100%-ig szerelmes, ha házasok is. Bullshit.

2016. ápr. 30. 00:14
 33/34 anonim ***** válasza:
62%

Nem a szerelemről van szó, hanem a törvényes összetartozásról. Ha nem vagyok a felesége, nem vagyok senkije a világ szemében.

Lehet szépíteni, hogy ugyanúgy szeretjük egymást, ugyanúgy összetartozunk, de a világ naponta a szemedbe fogja vágni, hogy nem vagy senki.

Pl. párommal hiába élünk együtt, nem jelenthetem be hozzám (önkormányzati lakás), mert ő nekem igazából se kutyám, se macskám. Ha bárhol hivatalos helyen megkérdezik, akkor bizony mind a kettőnk egyedülálló. És itt nem számít, hogy egyébként mennyire szeret meg tisztel. Nem arról szól.

2016. ápr. 30. 11:29
 34/34 anonim ***** válasza:
41%

33. Pont ezért nem csak egy papír.

Ha nem hàzas a pàr, és egyikük kórhàzba kerül, a hâzastàrs az első akit értesítenek , ha nem hàzastàrsak akkor megtehetik hogy nem adnak tàjékoztatàst a beteg állapotàról. Több ilyen esetről hallottam, olvastam. Azt hiszem ide is írt ilyen sztorit valaki. Szóval rohadtul nem mindegy. Aki meg még ezért sem lépi meg a hàzassàgot, ott valami nagyon nem simmel . Nagyon nem akarnak összekötve lenni. Ha meg így meg úgy akkora a szerelem akkor ennyit igazàn meg lehet tenni, hacsak a kórhàzban nem akarjàk megvàrni a szerető élettàrsak valamelyik igazi csalàdtagot akin keresztül megtudnak valamit a pàrjukról.

2016. ápr. 30. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!