Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akiknek nem feltétlenül fontos a házasság?
Manapság egyre többen válnak el, mint házasodnak, valamiért a házasság elkezd idővel megromlani és válás a vége.
Szerintem a házassági papír nélkül is lehet boldogan élni.
Nem, nem vagyok szabad szellemű, aki ha úgy tartja kedve gyorsan megszabadul a másiktól, mert nincs hozzákötve formálisan, csak sokkal fiatalosabb, tartósabb egy kötetlen párkapcsolat többnyire, mint egy házasság.
Nem tartom kizártnak, hogy valaha férjhez menjek, de inkább leszek egy papírok nélküli kapcsolatban boldogan, mint X év múlva egy megsavanyodott házasságban...
Kinek mi a véleménye a házasságról?
Én is csak egy papírnak tekintem, tisztelni és szeretni a másikat enélkül is lehet. Nagy felhajtás, pénzkidobás a semmiért, én így látom.
Persze megértem a romantikusabb személyiségeket is,akiknek ez fontos, semmi rossz nincs benne,de nekem nem az. :) és nem a válások miatt, egyszerűen sose voltam olyan fajta lány,akinek ez fontos lenne.
Amúgy elég fura vagyok...az eljegyzést szép és aranyos gesztusnak tartom valamiért, de a házasságot már felesleges mizériának. :D
23L
A házasság nem csak egy papír. Ha a szülinapod megünnepled minden évben akkor a szerelmeddel a közös életed nem kaphat egy bulit? A hivatalossága plusz jogokkal jár csak mert egy pár vagytok az miert baj?
És hál istennek nem csak habos babos ruhák vannak. Az is csak egy opció aki hercegnő akar lenni ;) de lehetsz macskanő! Sőt!
Persze azt megertem hogy felesleges aki amugy sem szeret unnepelni... Ez akkor érthető.
Én fölöslegesnek tartom,abbol a pénzből inkább megyünk nyaralni.
Összeköltöztünk és éljük az életünk,neveljük a lányom. Kutya ,macska ,stb.
Kiválló a kapcsolatunk.
N25
"Ha a szülinapod megünnepled minden évben akkor a szerelmeddel a közös életed nem kaphat egy bulit?"
És ez mennyit nyomna a latba? Változtatna ez bármin is bármit? Mert szerintem nem, de "kaphat a közös életünk is egy bulit" esküvő és házasság meg egyéb felhajtás nélkül is. A kettő nem függ össze.
Szerintem meg a házasság pont, hogy egy papír. Akarom mondani nem szó szerint, hanem ha 2 ember évek óta együtt él és szeretik egymást, akkor az hogy összeházasodnak nem hinném, hogy rengeteget változtatna az egymás iránt érzett érzéseinken.
Én is úgy gondolom, hogy azt a rengeteg pénzt, ami elmegy egy esküvőre, nyugodtan el lehet költeni egyéb fontosabb/hasznosabb dolgokra is.
Sose értettem azokat a véleményeket, hogy "abból a pénzből inkább nyaralni mennék".
Összeházasodni semmibe nem kerül.
Egyébként persze, sokan vannak, akiknek ez nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!