Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak olyan nők, akiknek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akiknek nem feltétlenül fontos a házasság?

Figyelt kérdés

Manapság egyre többen válnak el, mint házasodnak, valamiért a házasság elkezd idővel megromlani és válás a vége.

Szerintem a házassági papír nélkül is lehet boldogan élni.

Nem, nem vagyok szabad szellemű, aki ha úgy tartja kedve gyorsan megszabadul a másiktól, mert nincs hozzákötve formálisan, csak sokkal fiatalosabb, tartósabb egy kötetlen párkapcsolat többnyire, mint egy házasság.

Nem tartom kizártnak, hogy valaha férjhez menjek, de inkább leszek egy papírok nélküli kapcsolatban boldogan, mint X év múlva egy megsavanyodott házasságban...

Kinek mi a véleménye a házasságról?

2016. ápr. 25. 18:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

"Élettársaknál is ugyanúgy dughatnak félre. "

Ezt magyarázom! Hogy sima kapcsolatnál is lehet probléma, megcsalás stb, épp úgy, mint házasságnál. Élettársi kapcsolatban is szerethetik egymást tiszta szívből a felek, ahogy házasságnál is. Minden eshetőség előfordulhat mind a házasságban, mind az élettársi kapcsolatban. Épp ezért nem értem miért kell ekkora feneket keríteni ennek az egész házasságosdinak.

Lesz egy papír róla, meg gyűrű az ujjon. Attól még az addigi viszony, szeretet, megbecsülés, bizalom, szerelem stb nem fog megváltozni.

Nem így indulok neki, de igen is fontos szempont a mai világban már ez is! Nehéz kifogni egy normális embert magunk mellé, aki valóban szeret, hűséges és számíthatsz rá. Soha nem tudni mit hoz az élet! Ha pedig egy mód van rá, nem akarom bonyolítani a saját dolgaimat azzal, mint pl. válás, vagyonmegosztás stb.

De nem csak ez az egyetlen oka, hogy mi lesz ha válás a vége. Alapból is teljesen hidegen hagy a házasság. Nekem pl apum származása révén nagyon egyedi nevem van, amit így szeretek, ahogy van, és a magyar vezetéknevekkel nagyon hülyén hangzik. Na most házasságnál én előre tudom, hogy nem venném fel a párom nevét, szóval maradna saját nevem, ami kb megint csak olyan, mintha élettársi kapcsolatban lennénk, mert név alapján erre lehet következtetni. Vagy eleve kiverné a balhét, hogy miért nem akarom felvenni a nevét.

2016. ápr. 28. 22:56
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

osszedojuk a szennyest partiak egy dolorga valaszoljatok.

Miert kuzdenek a homok a torvenyes hazassagert?

Miert kell nekik az ami sok heteronak felesleges....????

2016. ápr. 29. 08:39
 23/34 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, parttalan a vita ebben a témában. Mindenkinek van egy saját elképzelt jövőképe, és ez tipikusan olyan dolog, hogy nem fog megváltozni azért, mert a másik "tábornak" vannak érvei.

Sőt, a legtöbb érv ugyanaz mind a két oldalnál, csak a hangsúly más. :) Ld. ezt az "úgyis megcsalhatnak" kijelentést.

A házasság egy ígéret a holtodiglanra. De van, aki ezt jó dologként, és van, aki láncokként éli meg. Úgy gondolom, ennyi a dolog titka.

2016. ápr. 29. 09:05
 24/34 anonim ***** válasza:
66%

A melegek azért harcolnak a hàzassàgért mert egyrészt diszriminàlva vannak, nincsnek egyforma jogaik a heterókkal ami màr önmagàban undorító, màsrészt a hàzasoknak több joguk van egymàshoz. Ne kelljen felsorolnom, utàna lehet nézni mennyivel is több egy törvényes hàzassàg.

Aki nem akarja az szimplàn nem akar így összetartozni és kész. Ha annyira nagy a szerelem és a tisztelet akkor minden úton(törvényesen is ) össze akar tartozni 2 ember mert nem a vàlàson jàr az eszük.Ès nem azon agyalnak hogy lehetne könnyebben lelépni.

2016. ápr. 29. 12:39
 25/34 anonim ***** válasza:
63%

"Ha annyira nagy a szerelem és a tisztelet akkor minden úton(törvényesen is ) össze akar tartozni 2 ember mert nem a vàlàson jàr az eszük"

Az egy dolog, hogy TE így gondolod, de ez nem azt jelenti, hogy ez egy általános érvényű igazság. Mert mint már számtalanszor le lett írva, két ember szeretheti és tisztelheti, megbecsülheti a párját maximálisan, anélkül is, hogy összeházasodnának. Szimplán túl van misztifikálva ez a dolog. Semmivel nem ér kevesebbet az a kapcsolat, ahol a felek nem tudják felmutatni azt a darab papírt, amit házasságkor kapnak..

2016. ápr. 29. 12:53
 26/34 anonim ***** válasza:
A lényeg annyi, hogy mindenki olyan pàrt vàlasszon akivel ebben egyetértenek, hogy egyikük se sérüljön mert lemondott a vàgyairól. És aki hàzassàgban akar èlni attól ne követeljenek màr kb magyaràzatot miért kell az neki. Ennyi.
2016. ápr. 29. 13:37
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a házasság egy komoly elhatározás. Annak a jele, hogy nem keresgélsz tovább, megtaláltad akivel leélned az életed, ami persze nem biztos hogy így lesz de úgy vágsz bele hogy ez örökre szól. Ellenben aki nem akar házasodni az én szememben olyan mintha eleve úgy állna hozzá hogy egyszer vége lesz. Szerintem egyáltalán nincs túlmisztifikálva, pont hogy le van degradálva egy darab papírra, holott ennél sokkal több csak néhányan félnek belevágni.
2016. ápr. 29. 20:01
 28/34 anonim ***** válasza:
43%

Jah, ez a legszarabb dumàjuk, hogy a hàzassàg csak egy papír. Az amivel az ember a seggecskéjét törli az csak papír. A hàzassàg nem csak papír. Ha csak az lenne nem zavarnà az ellenzőit a megléte. Az a kifogàs, hogy hàzassàg nélkül is szeretik egymàst, és ezt kb úgy bizonygatjàk, mintha azzal együtt nem lehetne szeretni.

Ha annyira örökre terveznek a pàrjukkal akik hàzassàg ellen vannak, akkor mit zavarja őket ha alàírjàk?

2016. ápr. 29. 22:16
 29/34 anonim ***** válasza:

Miért kell minden sületlenséget belemagyarázni és észvesztve győzködni a másikat arról, amit mi igaznak vélünk?

Van, akinek igen is csak egy papír. Van, akinek nem. Van, akinek minden vágya, hogy feleség/férj legyen, meg esküvő blabla, van akit ettől a hideg ráz.

Miért nem lehet elfogadni a másik álláspontját?

Ha nekik jó így, hogy nem házasok, ettől független szeretik-imádják egymást és teljesen jóa kapcsolatuk, akkor miért kell megmagyarázni, hogy így-úgy, ha szeretik egymást nem gond aláírni egy papírt, csak azért nem lépik ezt meg, mert egyből a váláson gondolkoznak stb.

Mindenkinek joga van eldönteni mit kezd a saját életével, nem kell beleszólni. Véleménye persze mindenkinek lehet, de nem mindegy, hogy hogyan adja elő...

2016. ápr. 29. 22:47
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem beleszólásról van szó. Csak arról, hogy ostobaság olyat gondolni, és leírni, hogy a házasság csak egy papír, mert intelligens emberek tudják, hogy nem az. Hivatalos dokumentum, igazoló okmány, hivatalos kapcsolat igazolása, jogokat keletkeztet. Ennyi erővel az érettségidet, diplomádat is dobd ki a kukába mert az is csak papír.

Szar duma és ennyi. Ha nem érdekli a házasság egyeseket akkor mondják azt, hogy nem érdekli őket, nem akarnak törvényesen összetartozni de ez a csak papír szöveg nagyon szánalmas.

Engem legalábbis ez zavar, tőlem aztán mindenki azzal dobja össze a szennyest akivel akarja.

2016. ápr. 29. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!