Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg én vagyok szar feleség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok szar feleség?

Figyelt kérdés

ki szeretném festetni a gyerekszobát mert mégis csak 6 éve nme volt és elég szépen összemaszatoltála gyerekek. megkapom a fejem re minek kifesteni jo az ugy ahogy van.

megveszem a festéket és ha a festöt nem engedi be akkor kifestem én. Miért vagyok szar hogy jobbá akarom tenni a környezetet ahol lakom?

azt hogy ö a másik szobát se csinalja meg holott iszonyatos nagy melo lenn végre helyrelakni hogy szép és családias legyen végre belül is a ház. Miért és mit csinaljak igénytelen férjemmel?

az összes pénzem arra költöm ami nem sok (hogy a gyerekeknek megvegyek amit kell és ha marad akkor a lakást szépitsem.

nekem alig 50 ezer a keresetem. férjem nek ennek 10 szerese még se képes arra forditani egy csékély összeget hogy igényes legyen.

Mindig azt mondja ö háza , ö lakása ne szoljak bele neki igy jo. De basszus én is itt élek és nekem nem jo.34 éves ö én meg 32. ezt hosszu távon nem fogom birni hogy az ö kedvére teygek szert, meghunyászkodjak állandoan. Mit lehet tenni?

2016. ápr. 20. 09:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es ez sem irigylésre méltó.Évek könyörgése volt, hogy a konyhánkat kicsit rendbe tegyük.Aztán még egy év, míg kupis volt, csak ígérgetett.A lustasága,igénytelensége győzött.Végül feladtam,van ami kész benne,van,ami nem.Szóval az sem normális állapot,ami nálatok van.(9-es voltam.)
2016. ápr. 23. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!