Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiként kérdezem a férfitárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként kérdezem a férfitársaimat, hogy te hajlandóak volnátok megnősülni?

Figyelt kérdés
Szeretitek, akarjátok, látjátok értelmét ennek az intézménynek?

2016. ápr. 14. 23:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy aprócska megjegyzés érzelemmentesen, mert a házasság nem csak arról szól, hanem van egy másik oldala is: a házasságkötés azért is fontos, mert máskülönben elég sok támogatástól esik el a család és az örökösödési eljárásban is nagy szerepe van.
2016. ápr. 15. 20:35
 32/38 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, ha így 20 év közös élet után felvetné életem párja, hogy vegyem feleségül, és szavatolná, hogy nem kell nyakkendőt kötnöm ez alkalomra, végül is miért ne? De szerencsére neki pont ugyanaz a véleménye a házasságkötésről, mint nekem.

És hát valóban, olyan könnyet fakasztóan írta #22, hogy "Es vannak olyan ferfiak akik ezt onkent boldogan valljak sot buszkek ra eletuk szerelmet vegre feleseguknek nevezhetik es a legszebb no all az oltar elott veluk csak veluk ." - csak arra nem jövök rá, hogy két ateista ember mi a frászkarikát ácsorogjon egy oltár előtt? :) (após be nem jönne a templomba, az zicher, ki nem állhatja a papokat:)) És hát ja, férfiként én is szeretek villogni a párommal, de erre sokkal jobb helyeket is el tudok képzelni egy templomnál, és alkalmasabb öltözetet egy párszor köré tekert csipkefüggönynél:)))

2016. ápr. 15. 22:19
 33/38 anonim ***** válasza:
74%
Hát, akármennyire is lepontoz a tisztelt klerikális reakció, minket spec azért szoktak irigyelni, hogy húsz - jó, valójában csak 19:) - éve együtt vagyunk, ebből 18 éve együtt is élünk, ami ugye másfélszer több, mint az átlag magyar házasság hossza. És ehhez még papír se kell nekünk, anélkül is tudjuk, hogy hova, kihez tartozunk...
2016. ápr. 16. 02:14
 34/38 anonim ***** válasza:
28%

Miert s irigyelne barki is egy kapcsolatot ahol mindket fel meghagy egy kiskaput a kilepesre.

Ahol hianyzik a torvenyes elkotelezetseg a felelossegvalalas a masik fel iranyaban?

Azt a kapcsolatot amit a par nem rendezett Isten es a torveny elott?

elettars? nem hozzatartozo nem hazastars ,,csak,, elettars.

Vettem egy telefont husegnyilatkozattal 2 evre alairtam odabiggyesztettem a nevem kijelentettem igen 2 evre huseges maradok a ceghez. Egy telefon

Az eletem szerelme a tarsam a parom a masik felem fele ennel tobbet is kene tennem.

Megszuletunk ...miert is kell ezt barhol bejegyezni hiszen mindenki latja megszulettunk es vagyunk.ez is egy papir

leeretsegizunk szakmat kapunk errol is kapunk egy diplomat bizonyitvanyt amit az iskola alair de minek?hiszen mindenki tudja autoszerelo vagyok nem kell hozza papir.

orvos diplomazik alairja feleskudik a szakmajara unnepely kereteben amit egy nagy buli kovet.felesleges ugye? mert aki gyogyitashoz ert nem kell neki se unnep se alaiiras se papir.

kerdem toled ha egy orvos ,,csak,, ertene hozza de nem lenne diplomaja es eskuje biznal benne?

2016. ápr. 16. 10:43
 35/38 anonim ***** válasza:
74%
"kerdem toled ha egy orvos ,,csak,, ertene hozza de nem lenne diplomaja es eskuje biznal benne?" - én? Minden további nélkül... nálam a konformizmus inkább negatív tulajdonság.
2016. ápr. 16. 12:47
 36/38 A kérdező kommentje:

34-es

Ne haragudj meg ezért, de ha már felhoztad a hűségnyilatkozat kérdést, be kell vallanom, hogy szívem szerint azt a 2 évet sem írnám alá soha az életben, de így éri csak meg.

Ellenben ha halálig tartó hűséget várna el bármelyik szolgáltató, még brutálisan nyomott áron sem vállalná be senki sem, de ezt sztem te is tudod.

Ez egyszerűen nem természetes.

Te tudod mi lesz holnap? És 1 év múlva vagy 30 év múlva?

Tényleg úgy véled, hogy a mai Facebookon, Éjjelnappalbudapesten, Szexésnewyorkon nevelődött nőgenerációt elvenni nem hazárdjáték?

Ma már csak üres szavak a házasság hagyományos értékei, ezt bizonyítja is a legtöbb elvált/válni készülő nő.

Az én családomban is mindenki elvált(aki házas volt) és mindenhol a nő adta be. A vagyonmegosztásból is érdekes módon ők jöttek ki jól minden esetben.

Ha egy ilyen cinkos, a nőkkel összekacsintó rendszer ennyire nyíltan hajlandó megnyomorítani a férfiakat és pusztán a női érzelemviharokra bízni a sorsukat, akkor én, férfiként, megtagadom ezt a rendszert.

2016. ápr. 16. 19:29
 37/38 anonim ***** válasza:
73%
#34 "Miert s irigyelne barki is egy kapcsolatot ahol " - talán azért, mert láthatóan jóval régebb óta tart, mint az általad tömjénezett házasságok zöme? De tudod, akinek a papír hiányzik, az nem irigyli... akinek a hosszú, boldog párkapcsolat, az meg igen.
2016. ápr. 17. 00:33
 38/38 anonim ***** válasza:
Ha a bő két bugyival jön a házasságba, ne vigye már a fél házat, ha szakítunk. Sosem nősülnék meg.
2016. aug. 20. 04:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!