Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiként kérdezem a férfitárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként kérdezem a férfitársaimat, hogy te hajlandóak volnátok megnősülni?

Figyelt kérdés
Szeretitek, akarjátok, látjátok értelmét ennek az intézménynek?

2016. ápr. 14. 23:54
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
55%
igen! kis gyerek korom óta a család centrikusnak neveltek de sajnos a mai nőkből totál kiölték ezt mindenki ilyen 30-40 évesen tervez családot.
2016. ápr. 14. 23:56
 2/38 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképpen. Vannak még lányok akiknek az esküvő és a család az egyik nagy álmuk és én szívesen részese lennék :)
2016. ápr. 14. 23:58
 3/38 anonim ***** válasza:
40%
Nos a család és a házassági papír nincs egybekötve. A tapasztalat azt mutatja hogy manapság nem érdemes összeházasodni. És egyébként sem az a darab papír fogja összetartani a családot. :))
2016. ápr. 14. 23:58
 4/38 anonim ***** válasza:
51%
Nem, de nem az intézményben van a hiba. Egyszerűen kétlem, hogy találnék olyan nőt, akiből nem lesz elegem fél-1 év múlva; na meg persze fordítva. Ne legyen igazam.
2016. ápr. 15. 00:07
 5/38 anonim ***** válasza:
94%
Az én párom (28F) reménytelenül romantikus. Kisgyerekként is az esküvőjét meg a családalapítást tervezte. Mellette én érzem magam kicsit cikinek, hogy ezekről lemondtam pont mielőtt találkoztunk. De már visszahozta a kedvem szerencsére. :)
2016. ápr. 15. 00:09
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akkor lennék hajlandó ha megtaláltam azt a lányt aki nekem legfontosabb lesz a világon.
2016. ápr. 15. 00:12
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a házasság jelenti a családalapítást. Elképzelhető, hogy megnősülnék. Ennek az lehet az oka, hogy ha találok egy olyan nőt akivel érdemes bármi komolyat kezdeni és éveken keresztül minden rendben van és szeretné, hogy elvegyem, akkor megteszem. De úgy gondolom, hogy ha ez megtörténik, akkor boldogabb leszek mint tíz menyasszony, mert amilyenek a nők manapság nem lesz egyszerű egy erre alkalmasat találnom.
2016. ápr. 15. 00:16
 8/38 anonim ***** válasza:
50%
Soha, nem akarok felnőni, szeretem ha nincs rajtam felelősség, nem kell egybekötnöm az életem valakivel aki lehet, hogy nemis elég jó nekem, arra költhetem a pénzem amire akarom, bulizhatok, ihatok, őszintén minek nősülnék meg? 22 éves vagyok ha valakit érdekel.
2016. ápr. 15. 03:04
 9/38 anonim ***** válasza:
46%
Számomra nem látom értelmét. Ha valaki iránt elkötelezett vagyok, akkor azt tudom, és ennyi. Nem kell erről szerződést írni. Mondjuk egy bazinagy bulit jó lenne tartani a szerelmünket megünnepelni :D
2016. ápr. 15. 03:57
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Cate Blanchettet akármikor elvenném.
2016. ápr. 15. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!