Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként kérdezem a férfitársaimat, hogy te hajlandóak volnátok megnősülni?
Nem.
Látom az értelmét és nem is annyira rossz, de a mai nőkkel hosszútávú "szerződést kötni" a legnagyobb hülyeség, amit egy férfi elkövethet. Úgyhogy ha lesz is egyszer újra párom, maradok az élettársi viszonynál.
Én sokáig szerettem volna megházasodni, de nem találtam megfelelő nőt hozzá.
Ma már érettebb fejjel gyakorlatilag letettem róla.
Az együttéléshez nem kell papír.
Szomoru es kiabrandito ha almaim lovagja csak elettarsnak akarna.
Elkotelezetseg nelkul
Ha Egy ferfi rajongva szeret Egy not Akkor alig varja felesegenek nevezhesse
A házasság nem a férfiak vágya, ritka amikor egy Férfi erőlteti a dolgot és a Nő mond nemet, de ez is előfordul. Mivel voltam már házas pontosan tudom, hogy csak egy dologra jó, ha az ember támogatásokhoz akar jutni,azon kívül nem sok értelme van.
A mostani párom is szeretné ha megkérném a kezét,mert számára ez egy visszaigazolás, hogy komolyan tervezek vele, de ezen már csak röhögök. A mai világban egy házassági ceremónia nem mást mint pénzkidobás, az esküvőért és a válásért is fizetsz...tök felesleges az egész.
38F
# 15
En benne lennék a házasságban, ha nyitott lenne a ket lany egy fiús felállasra. Tudod, elvárások itt, elvárások ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!