Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt vagytok hajlandóak várni egy kialakulóban levő kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Olyan esetben, hogy láthatóan mindketten bejöttök a másiknak, de igazából mégsem nagyon történik semmi. Mennyit várnátok arra hogy történjen vmi, abban reménykedve h összejöttök?2016. márc. 25. 12:38
1/9 anonim válasza:
Férfiként semennyit.....
Ha valaki nagyon tetszik és épp nincs senkim, akkor bepróbálkozok, ez a logikus. Ha nem jön össze,akkor megyek tovább, nem esem kétségbe, mindig van következő.
Olyan már volt, hogy valaki különösebben megmozgatta a fantáziám, de ha csak részemről volt meg a vonzalom, akkor csak a szememet legeltettem és megyek tovább.
38F
3/9 anonim válasza:
Egyszer voltam akkora barom, hogy egy évig vártam így valakire. Soha többet. Ha valaki egy hónapig nem hív el valahova vagy az én ajánlatomra nem válaszol, esetleg megragadunk randizgatás szinten, akkor annyi.
4/9 anonim válasza:
mit kell arra várni? Egyértelmű, hogy halad valamerre vagy sem. Évekig nem fogok teperni egy se veled se nélküled kapcsolatért, akkor inkább egyedül maradok.
5/9 anonim válasza:
Lányként mondom, hogy ha 1-2 héten belül nem jön össze a randi, akkor felejtős. Egyszer volt, hogy egy pasi mindenféle kifogás miatt több hónapig húzta. Nem tudtam, hogy mennyire kamu a dolog. Végül kiderült, hogy egy antiszociális barom, aki beszélni azt tud - telefonon és interneten is, de élőben egy anyámasszony katonája, aki az utcára se merészkedik ki és halvány dunsztja sincs a külvilágról pl. nem tudta mi az a cappucino és azt hitte utcai ruhában kell szaunázni.
6/9 anonim válasza:
Itt a kérdező nem arra kíváncsi, hogy mi van, ha nem kölcsönös, aztán beindul a vadász ösztön más felé. Ebben az esetben elakad a kommunikáció, nem derül ki a kérdésből, mi okból. Tehát a vonzalom fenn áll tartósan kölcsönösen, itt mindkét fél addig foglalkozik egymással , vár egymásra, amíg ez a vonzalom fenn áll, nincs időhöz kötve. A kérdező azért vár, mert kap enyhe biztatást, csak nem tud lépni. A kérdező helyében fel tenném magamban a kérdést, hogyan közelítsek, ami nem megy neki, egyértelműen.
7/9 anonim válasza:
A vonzalmi szinttől függően 1-3 hónapot várnék. Bár azt hogy ne nagyon történjen semmi, nem nagyon hagynám, úgy értem, hogy biztosan lépnék az első pár randi alatt.
8/9 anonim válasza:
Én egyszer 2,5 évig vártam, hogy alakuljon a dolog. Nem is lett belőle semmi, jól megbántam. De akkor nagyon szerettem volna.
(kitartó és hűséges vagyok, sajnos)
9/9 anonim válasza:
Ha nagyon bejön, nem számít mikor történik valami, várnék, amíg kell. Vannak introvertált emberek, velük lassabban megy. Persze férfi esetében, más ők addig keresnek szexpartnert, amíg az illető hölggyel nem alakul, de az csak szex, a nők ilyen téren más igényekkel indulnak, ők addig el vannak egyedül általában.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!