Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként kérdezem a férfitársaimat, hogy te hajlandóak volnátok megnősülni?
Köszönöm a válaszokat.
Engem semmivel sem lehetne rávenni, ez biztos.
Érdekelt, hogy mások vajon tényleg akarják-e... nehezen tudtam elképzelni.
No vagyok
tudod nem minden no hajlando csak ugy osszebatyuzni egy fiuval
vannak olyan nok akiert kuzdeni kell kerik a gyurut a hazassagot az elkotelezetseget az odaadasdt a ferfitol
Es vannak olyan ferfiak akik ezt onkent boldogan vallljak sot buszkek ra eletuk szerelmet vegre feleseguknek nevezhetik es a legszebb no all az oltar elott veluk csak veluk .
a ferjem ilyen ferfi a mai napig buszke hogy en vagyok a felesege
Szia 22-es
Annyira szépeket írtál, hogy majdnem könnybe lábadt a szemem. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy amikor a házasságok 2/3-ban beadják a válókeresetet(80%-ban a nő), akkor vajon ezek a szép soraid miért nem kerülnek elő a másik oldalon?
Ne haragudj meg ezért, de én egyetlen működő házasságot sem láttam még. Olyat persze sokat, ahol a látszat megvolt, de nagyon rövid személyes beszélgetés után magától kívánkozott ki az igazság: a nő azonnal felszedett 6 kilót az "igen" után, nincs szex, nincs magánszféra, ellenben van sárkányosodás, verbális alázás és elkényelmesedés.
Biztos vagyok benne, hogy a másik oldal is bőven tudna mesélni ilyeneket, szóval én úgy látom, hogy mindkét fél érdeke, hogy kerülje ezt az intézményt, ami lássuk be, hogy a sima együttéléshez viszonyítva az égvilágon semmi extrát nem ad a férfinak, csak a nőnek: biztonságot.
Igazad lehet 24-es, szimplán nem való nekem, míg másnak lehet simán működik. Nem kötelező szerencsére, így mindenki megtalálhatja a maga számításait.
Hogy mennyivel bonyolultabb egy házasság annál, mint ami kiderül e-e beszélgetésből, azt nem tudhatom.
Valszeg egyik fél sem tudja, hogy amikor szidja a másikat, vajon az alternatíva(kint lenni a húspiacon) mennyivel tenné őt boldogabbá.
Ettől függetlenül én hiszek nekik, mert nem feltételezem, hogy hazudnának.
Túl sok boldog embert azonban én nem láttam köztük...
Kerdezo leszurtem nem szereted a parod oszinten igazan tiszta szivbol.
Talan Soha nem fogod erezni osszetartozol
De szeretni szeretem, de soha senkit nem fogok olyan nyálas, szappanoperás rajongással, féltékenységgel és gyengeséggel "imádni", ahogy azt a nők amúgy elvárják.
Szerintem ezzel egyáltalán nincs is baj.
Aki akar, lemehet kutyába. Én nem fogok :)
Sajnalom....
Mi 25 eve kutyaul imadjuk egymast Egy test Egy lelek Egy cel Egy elet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!