Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiként kérdezem a férfitárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként kérdezem a férfitársaimat, hogy te hajlandóak volnátok megnősülni?

Figyelt kérdés
Szeretitek, akarjátok, látjátok értelmét ennek az intézménynek?

2016. ápr. 14. 23:54
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Engem semmivel sem lehetne rávenni, ez biztos.

Érdekelt, hogy mások vajon tényleg akarják-e... nehezen tudtam elképzelni.

2016. ápr. 15. 10:46
 22/38 anonim ***** válasza:
48%

No vagyok

tudod nem minden no hajlando csak ugy osszebatyuzni egy fiuval

vannak olyan nok akiert kuzdeni kell kerik a gyurut a hazassagot az elkotelezetseget az odaadasdt a ferfitol

Es vannak olyan ferfiak akik ezt onkent boldogan vallljak sot buszkek ra eletuk szerelmet vegre feleseguknek nevezhetik es a legszebb no all az oltar elott veluk csak veluk .

a ferjem ilyen ferfi a mai napig buszke hogy en vagyok a felesege

2016. ápr. 15. 11:20
 23/38 A kérdező kommentje:

Szia 22-es

Annyira szépeket írtál, hogy majdnem könnybe lábadt a szemem. Azon kezdtem el gondolkodni, hogy amikor a házasságok 2/3-ban beadják a válókeresetet(80%-ban a nő), akkor vajon ezek a szép soraid miért nem kerülnek elő a másik oldalon?

Ne haragudj meg ezért, de én egyetlen működő házasságot sem láttam még. Olyat persze sokat, ahol a látszat megvolt, de nagyon rövid személyes beszélgetés után magától kívánkozott ki az igazság: a nő azonnal felszedett 6 kilót az "igen" után, nincs szex, nincs magánszféra, ellenben van sárkányosodás, verbális alázás és elkényelmesedés.

Biztos vagyok benne, hogy a másik oldal is bőven tudna mesélni ilyeneket, szóval én úgy látom, hogy mindkét fél érdeke, hogy kerülje ezt az intézményt, ami lássuk be, hogy a sima együttéléshez viszonyítva az égvilágon semmi extrát nem ad a férfinak, csak a nőnek: biztonságot.

2016. ápr. 15. 11:58
 24/38 anonim ***** válasza:
75%
Akkor ne házasodj, nem kötelező. Elég találnod egy nőt, akinek elég az élettársi státusz (nekem erről mindig az jut eszembe, mikor a Kékfényben mondják, hogy L. József leszúrta élettársát S. Máriát). Nem mellesleg elég merész hogy te egy kis beszélgetés után már határozott véleményt formálsz mások kapcsolatáról. Egy házasság kicsit összetettebb dolog annál, amiket te írsz.
2016. ápr. 15. 14:15
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nős vagyok. Szerintem ha valaki megtalálja a számára megfelelő partnert, nem okoz gondot a házasság. 33/F
2016. ápr. 15. 14:21
 26/38 A kérdező kommentje:

Igazad lehet 24-es, szimplán nem való nekem, míg másnak lehet simán működik. Nem kötelező szerencsére, így mindenki megtalálhatja a maga számításait.

Hogy mennyivel bonyolultabb egy házasság annál, mint ami kiderül e-e beszélgetésből, azt nem tudhatom.

Valszeg egyik fél sem tudja, hogy amikor szidja a másikat, vajon az alternatíva(kint lenni a húspiacon) mennyivel tenné őt boldogabbá.

Ettől függetlenül én hiszek nekik, mert nem feltételezem, hogy hazudnának.

Túl sok boldog embert azonban én nem láttam köztük...

2016. ápr. 15. 14:44
 27/38 anonim ***** válasza:
53%

Kerdezo leszurtem nem szereted a parod oszinten igazan tiszta szivbol.

Talan Soha nem fogod erezni osszetartozol

2016. ápr. 15. 17:28
 28/38 A kérdező kommentje:

De szeretni szeretem, de soha senkit nem fogok olyan nyálas, szappanoperás rajongással, féltékenységgel és gyengeséggel "imádni", ahogy azt a nők amúgy elvárják.

Szerintem ezzel egyáltalán nincs is baj.

Aki akar, lemehet kutyába. Én nem fogok :)

2016. ápr. 15. 17:35
 29/38 anonim ***** válasza:

Sajnalom....

Mi 25 eve kutyaul imadjuk egymast Egy test Egy lelek Egy cel Egy elet

2016. ápr. 15. 18:43
 30/38 A kérdező kommentje:
Gratula neked 29-es, de tényleg csak megjegyzem, hogy ma már egészen mások a nők, mint 25 éve voltak.
2016. ápr. 15. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!