Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen korai férjhez menni?
A kérdés adott, nem rólam van szó, nem is barátnő, ismerős,rokon. Csupán közvélemény kutatás, ki mit gondol.
Tételezzük fel, hogy a megélhetéshez szükséges (pl: saját ház,autó,anyagi biztonság) adottak.
Utolsó vagyok. Kérdezted a gyerekvállalást is.
Minket ez nem érint, már nem téma, évek óta tudjuk, hogy nem lesz gyerek. De anno mikor még tervezgettük, arról volt szó, hogy 5 év házasság után jöhetne, előbb ne. Szerintem nem túl jó friss 1-2-3 éves házasságba gyereket vállalni. Jobb kiélvezni az első éveket kettesben, mert ha meglesz a gyerek, akkor borul minden, és már sosem lesz olyan mint korábban.
Szerintem sok kapcsolat ezen bukik el. Túl korán vállalnak gyereket, nem készültek fel rá tudatosan eléggé, nem élvezték ki azt az időt igazán, amit kettesben tölthettek volna. Az ismerőseim közt legalábbis a párok 95%-a már nincs együtt azoknál akik hamar vállaltak, és a gyerek után 1-2 évvel mentek szét, vagy váltak el. Olyan ismerősöm is van aki 4 évig volt a pasijával, összeházasodtak mert becsúszott a gyerek. A kicsi 1 éves szülinapján már nem voltak együtt. Kb ugyanez volt egy másik ismerősömnél, csak ott a pasi nem vette el a nőt, így csak szakítottak. Lelépett másik nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!