Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy azt, hogy "egészségben, betegségben" inkább csak a férfiak képesek komolyan venni? Ellentmondana a női természetnek?
Azt figyeltem meg, hogy ha egy házasságban vagy kapcsolatban beüt valami baj, konkrétan betegségre gondolok, akkor ha a nő beteg, akkor a férfiból előjön az oltalmazó-szerelmes hős alak, és talán még meg is erősödik a kapcsolat, felerősödik a szerelem. Ezzel szemben, ha a férfi betegszik meg, akkor a nőknek vagy derogál ápolni, vagy ha még meg is teszik, akkor folyamatosan mártírkodnak, más farkán pattognak, szélsőségesebb esetekben pedig szinte várják a férjük/párjuk halálát, hogy megszabaduljanak a teendőktől, vagy ha van jó busás örökség, akkor rátehessék a kezüket.
Folyamatosan ezt láttam, ezt tapasztaltam.
Miért van ez?
Nem képesek a nők igaz szeretetre, gondoskodásra?
Nem tudnak oltalmazó szerepben lenni?
Csak addig tart az összetartozás, ameddig minden rózsaszín és csodás?
Hogy lehet így megbízni egy nőben is?
Sajnos én pont fordítva tapasztalom.
Két gyermekünk van.
A nyáron volt egy balesete én mosdattam, hordtam neki a gyógyszert, ételt...
Most én vagyok rosszul. Súlyos depressziót diagnosztizáltak nálam. Teljesen magamra hagyott.
Kifelé mutatatja, hogy mennyire mellémáll, támogat, itthon viszont hozzám se szól, ül a gép előtt, vagy haza se jön este.
Csajozik, és simán a szemembehazudja hogy nem.
Meg akarok gyógyulni. De utána kiba...szom mint a macskát nagydologra.
A jóban-rosszban nála jóban és amikor neki rossz.
ezt a ratyi bu'i dumát,
ja a nők olyan gonoszak hogy el kel bu'ulni mert majd vén alkesz fa'szok biztos cserélik rajtad a pelenkát
Nagyon jól látod. Csak amíg a férfiak csendben tűrnek, mert mást nem tehetnek. A nők hangosan kiabálnak, és istenítik magukat a férfiak elnyomásával.
Láttál már olyan reklámot, műsort, ahol nem a nő volt a felsőbbrendű? A nő még a médiában is pofozhat egy férfit, és neki ezt tűrnie kell, még vissza sem adhatja. Gondolj az orrspray reklámra, amiben a "férfinátha" volt.
Az az igazság, hogy csak a nők hirdetik magukról, hogy jobbak, de ez kicsit sem igaz.
Sehogy nem lehet megbízni bennük. A feleséged lesz az első, aki a legapróbb kellemetlenség elkerülése érdekében is el fog árulni.
#27 A te megnyilvánulásod is csak engem igazol.
Te engem nyíltan sértegetsz, de én ez ellen nem tehetek semmit, és így csendben eltűröm.
Amíg már sokszor, több nő is így sértegetett engem, és valószínűleg másokat is, addig a férfiaktól hasonló, "színvonalú" beszólásokat csak extrém ritkán látni, és azt is kizárólag egy másik férfinak címezik.
Viszont küldök neked egy nagy cuppanós puszit, hátha nem leszel ilyen frusztrált. :-)))
Most már előadhatod a "férfi" vagyok dumát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!