Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jól látom, hogy azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy azt, hogy "egészségben, betegségben" inkább csak a férfiak képesek komolyan venni? Ellentmondana a női természetnek?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy ha egy házasságban vagy kapcsolatban beüt valami baj, konkrétan betegségre gondolok, akkor ha a nő beteg, akkor a férfiból előjön az oltalmazó-szerelmes hős alak, és talán még meg is erősödik a kapcsolat, felerősödik a szerelem. Ezzel szemben, ha a férfi betegszik meg, akkor a nőknek vagy derogál ápolni, vagy ha még meg is teszik, akkor folyamatosan mártírkodnak, más farkán pattognak, szélsőségesebb esetekben pedig szinte várják a férjük/párjuk halálát, hogy megszabaduljanak a teendőktől, vagy ha van jó busás örökség, akkor rátehessék a kezüket.

Folyamatosan ezt láttam, ezt tapasztaltam.

Miért van ez?

Nem képesek a nők igaz szeretetre, gondoskodásra?

Nem tudnak oltalmazó szerepben lenni?

Csak addig tart az összetartozás, ameddig minden rózsaszín és csodás?

Hogy lehet így megbízni egy nőben is?

2016. márc. 18. 22:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező én az ismeretségi körömben pont az ellenkezőjét látom. Ha a férfi beteg lett vagy bármi egyéb probléma volt, akkor a feleség még gondoskodóbb lett(a férjek mondták) és gyakorlatilag beáldozott mindent azért, hogy a férfi minél előbb jobban legyen és helyrejöjjön az adott probléma. Én olyan feleséget a környezetemben nem ismerek, aki félrelépett vagy lelépett volna máshoz, sőt, pont azt látom,amit leírtam. Ezzel szemben fordított esetben, ha a feleség lett súlyosabban beteg, ott kivétel nélkül mindegyik! pasi félrek*rt fiatal cicababákkal(felvállalva azzal a szöveggel, hogy ha a feleségük betegen nem tud már úgy foglalkozni velük,akkor nekik ez jár), ezekből a fele el is vált, mert ő, hú de szerelmes lett, a beteg ex meg ott maradt egyedül visszapasszolva a szülőkhöz. Most akkor ez alapján,mert az én ismerőseim között csak férfiak csinálták ezt, minden férfi büdös disznó? Kétlem, mert én nem vagyok olyan ostoba, mint te, hogy néhány negatív példa(én kapásból huszat tudnék így mondani, de ha a barátaim ismerőseiről van szó ott is hasonló az arány, szoktunk ilyenekről beszélgetni) miatt kollektíve elítéljem a másik nemet. Mondjuk ha ilyen gondolkodású vagy,akkor ne csodálkozz, ha nem tudsz egy értelmes, törődő nőt megtartani.
2016. márc. 19. 16:23
 22/30 anonim ***** válasza:
Tanácsként csak azt tudom mondani férfiként:D Hogy fizess be prostihoz, ha ennyire nem jön össze a csajozás, de nem kell emiatt a másik nemet pocskondiázni.:DD Tényleg próbáld ki, nem is olyan drága. :DD
2016. márc. 19. 16:29
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én pont fordítva tapasztalom.

Két gyermekünk van.

A nyáron volt egy balesete én mosdattam, hordtam neki a gyógyszert, ételt...

Most én vagyok rosszul. Súlyos depressziót diagnosztizáltak nálam. Teljesen magamra hagyott.

Kifelé mutatatja, hogy mennyire mellémáll, támogat, itthon viszont hozzám se szól, ül a gép előtt, vagy haza se jön este.

Csajozik, és simán a szemembehazudja hogy nem.

Meg akarok gyógyulni. De utána kiba...szom mint a macskát nagydologra.

A jóban-rosszban nála jóban és amikor neki rossz.

2016. márc. 24. 16:05
 24/30 anonim ***** válasza:

ezt a ratyi bu'i dumát,

ja a nők olyan gonoszak hogy el kel bu'ulni mert majd vén alkesz fa'szok biztos cserélik rajtad a pelenkát

2016. márc. 24. 19:11
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Téged se az eszedért szeretnek, meg a legendás jóindulatodért...maradjunk annyiban,férfiben és nőben is,van ilyen, és olyan is.
2016. márc. 24. 23:31
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jól látod. Csak amíg a férfiak csendben tűrnek, mert mást nem tehetnek. A nők hangosan kiabálnak, és istenítik magukat a férfiak elnyomásával.

Láttál már olyan reklámot, műsort, ahol nem a nő volt a felsőbbrendű? A nő még a médiában is pofozhat egy férfit, és neki ezt tűrnie kell, még vissza sem adhatja. Gondolj az orrspray reklámra, amiben a "férfinátha" volt.

Az az igazság, hogy csak a nők hirdetik magukról, hogy jobbak, de ez kicsit sem igaz.

Sehogy nem lehet megbízni bennük. A feleséged lesz az első, aki a legapróbb kellemetlenség elkerülése érdekében is el fog árulni.

2016. márc. 26. 00:39
 27/30 anonim ***** válasza:
utolsó te hü'e vagy
2016. márc. 26. 20:13
 28/30 anonim ***** válasza:

#27 A te megnyilvánulásod is csak engem igazol.

Te engem nyíltan sértegetsz, de én ez ellen nem tehetek semmit, és így csendben eltűröm.

Amíg már sokszor, több nő is így sértegetett engem, és valószínűleg másokat is, addig a férfiaktól hasonló, "színvonalú" beszólásokat csak extrém ritkán látni, és azt is kizárólag egy másik férfinak címezik.

Viszont küldök neked egy nagy cuppanós puszit, hátha nem leszel ilyen frusztrált. :-)))

Most már előadhatod a "férfi" vagyok dumát...

2016. márc. 27. 00:45
 29/30 anonim ***** válasza:
nem vagy te férfi csak egy bu'i aki fél a nöktől
2016. márc. 27. 00:57
 30/30 anonim ***** válasza:
Van mind2 nemből jó és rossz is, de ha neked minden nő mocsok akkor legyél buzsi.
2016. júl. 15. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!