Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy azt, hogy "egészségben, betegségben" inkább csak a férfiak képesek komolyan venni? Ellentmondana a női természetnek?
Azt figyeltem meg, hogy ha egy házasságban vagy kapcsolatban beüt valami baj, konkrétan betegségre gondolok, akkor ha a nő beteg, akkor a férfiból előjön az oltalmazó-szerelmes hős alak, és talán még meg is erősödik a kapcsolat, felerősödik a szerelem. Ezzel szemben, ha a férfi betegszik meg, akkor a nőknek vagy derogál ápolni, vagy ha még meg is teszik, akkor folyamatosan mártírkodnak, más farkán pattognak, szélsőségesebb esetekben pedig szinte várják a férjük/párjuk halálát, hogy megszabaduljanak a teendőktől, vagy ha van jó busás örökség, akkor rátehessék a kezüket.
Folyamatosan ezt láttam, ezt tapasztaltam.
Miért van ez?
Nem képesek a nők igaz szeretetre, gondoskodásra?
Nem tudnak oltalmazó szerepben lenni?
Csak addig tart az összetartozás, ameddig minden rózsaszín és csodás?
Hogy lehet így megbízni egy nőben is?
10-es, ezek csak példák voltak.
Amíg nem kérdezed meg tőle a pontos okát, addig max vádaskodhatsz, de meglehet jobban félsz megtudni azt, amit a lelked mélyén sejthetsz.
Igenis lehetett oka rá, hogy ne téged tartson a megfelelőnek ahhoz, hogy lekösse magát.
Kérdezd meg tőle, komolyan!
12-es:
Nagyrészt tudom. Nem hasonlítottam fizikailag álmai nőjére. Bevallotta.
Ha így van, akkor most végül is kire vagy dühös?
1. Őszinte volt veled egy férfi, mikor megtehette volna, hogy ne legyen az
2. Nem vesztettél el sok-sok időt egy eleve halott kapcsolatra
3. Kaptál őszinte visszajelzést arról, hogy miben kéne változnod
4. Megkaptad a lehetőséget, hogy megkeresd az igazit.
Miért is nem próbálsz élni vele?
Miért jobb neked felhánytorgatni ezt a csalódást?
Soha nem fogok úgy kinézni, mint álmai nője, ezen semmit nem tudok változtatni, (elégedett vagyok magammal kinézetileg, csak nem nézek ki úgy, mint az a nő), de ettől függetlenül nagyon örültem az őszinteségének.
A helyzetre vagyok dühös, vagyis inkább elkeseredett. Minden adott volt, és mégsem lett belőle semmi. Megtapasztaltam rövid időre is, hogy milyen egy majdnem tökéletes kapcsolat, akkor ennél már csak jobbnak kéne jönnie (legalábbis akkor nem érezném átverve magam), és nem jön.
Ez akkora nagy blődség. A legtöbb pasas még a saját anyja gondozását is átlőcsölné a feleségére.
Még a saját kajájukat sem tudják kiszedni és betolni a mikróba öt percre. Ha nincs előttük, nem esznek.
Az, hogy "folyamatosan ezt láttam" nem statisztika vagy bizonyíték. Én meg láttalak téged a Margit-szigeten a bokorban a pötsödet verni. Tény lesz azért, mert leírom?
Pont az ellenkezője az igaz.
Srácok, nagyon szánalmasak vagytok már, ideje lenne felnőni, ettől a fröcsögéstől nem lesz nőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!