Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jól látom, hogy azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy azt, hogy "egészségben, betegségben" inkább csak a férfiak képesek komolyan venni? Ellentmondana a női természetnek?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy ha egy házasságban vagy kapcsolatban beüt valami baj, konkrétan betegségre gondolok, akkor ha a nő beteg, akkor a férfiból előjön az oltalmazó-szerelmes hős alak, és talán még meg is erősödik a kapcsolat, felerősödik a szerelem. Ezzel szemben, ha a férfi betegszik meg, akkor a nőknek vagy derogál ápolni, vagy ha még meg is teszik, akkor folyamatosan mártírkodnak, más farkán pattognak, szélsőségesebb esetekben pedig szinte várják a férjük/párjuk halálát, hogy megszabaduljanak a teendőktől, vagy ha van jó busás örökség, akkor rátehessék a kezüket.

Folyamatosan ezt láttam, ezt tapasztaltam.

Miért van ez?

Nem képesek a nők igaz szeretetre, gondoskodásra?

Nem tudnak oltalmazó szerepben lenni?

Csak addig tart az összetartozás, ameddig minden rózsaszín és csodás?

Hogy lehet így megbízni egy nőben is?

2016. márc. 18. 22:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Igen, tudjuk, utolsó szar szemét alakok vagyunk, nincs kivétel, minden nő egy büdös ringyó. Sajnáljuk. Ezt osztotta a természet. :(
2016. márc. 18. 22:59
 2/30 anonim ***** válasza:
93%

Én férfiként épp az ellenkezőjét látom.

Sok mai, modern nő nagyon is tud örülni, ha a hagyományos női érték, a törődés területén bizonyíthat.

2016. márc. 18. 23:00
 3/30 anonim ***** válasza:
35%

Nem a női természetnek mond ellent, hanem a mai kor női gondolkodásának. Bízom benne, hogy a női természet nem ilyen.

Viszont valljuk be, hogy a nők döntő többségének teljesen átmosták az agyát. Ma már úgy kell bánni velük, mint egy 5 éves kislánnyal. Babusgatni kell, időt kell rájuk szánni, szórakoztatni, olyan dolgokba belemenni, amiket egyedül nem tennénk, csak hogy elérjék a pasik, hogy kedveljék őket. A nőknek nagyok az igényeik, követelnek, de nincs már felelősségvállalásuk. A férfi és a női egyenlőségből a nők lettek az egyenlőek. Egyszerre akarnak bátrak és merészek lenni mint a férfiak régen, de amikor bajba kerülnek akkor adják a bociszemű kislányt. Ilyenkor jön egy másik pasi, aki meg... menti őket és ismét boldogok

2016. márc. 18. 23:08
 4/30 anonim ***** válasza:
50%

Helytálló leírás. Nem tudom a nők hány százalékára igaz, de igaz. Viszont ezzel szemben a többi, nem az előző halmazba eső, létező, megbízható nő nem kell nektek :/ Ez van.

Maximálisan, a körme hegyéig, minden hibájával, tökéletlenségével együtt szerettem egy férfit, és mindenre képes lettem volna érte. A kinézetem sem utolsó.

Mégsem voltam neki elég jó. Azóta egyedül vagyok.

2016. márc. 18. 23:09
 5/30 anonim ***** válasza:

Tudod 5-ös, nagyon sokszor ez nem annak a kérdése, hogy "elég jó" vagy-e, hanem a típusod, a gondolkodásod vagy a tempód más. Nem rossz vagy rosszabb, mint szeretnénk, hanem csak más.

Pl. te buliznál én meg itthon maradnék folyton, akkor mi a megoldás?

Te gyűlölöd az orális szexet, én nagy rajongója vagyok.

Te csak a klasszikus zenét hallgatod, én meg a Death metalnak élek.

Ilyenkor mi szerinted a megoldás?

2016. márc. 18. 23:15
 6/30 anonim ***** válasza:
32%
ugyanmár ne áltasd magad minden férfi egy sze'ét önző roh'dék nem kel öket isteniteni röhelyesek ezek a mai nethuszár kis puhapö'ök
2016. márc. 18. 23:18
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

full provokáció már megint. nevetnék rajta, de ha egy kamasz vagy fiatal ember idetéved és mérvadónak tartja ezeket a megnyilvánulásokat...hát sajnálatos.

ha egy kapcsolatban tartósan beteg vagy fogyatékkal élő gyermek születik, elég nagy számban lelép az apa illetve általában az apa lép le.

2016. márc. 18. 23:37
 8/30 anonim ***** válasza:
90%

Nőként inkább fordítva tapasztaltam többször is. Bármilyen kicsit hétköznapi probléma jön közbe, sok srác csak húzza a száját és már keresi is a másik nőt a neten - ez az eredménye az anyuci által adott full kényeztetésnek, évekig.

Az viszont igaz, sőt itt is sok srác válaszolta már, hogy nekik egyáltalán nem fontos a gondoskodás, odafigyelés egy kapcsolatban, csak a nő kitartása mellette. Kérésre szívesen be fogom linkelni azt a kérdésemet, mert tényleg érdekes válaszokat adtak.

2016. márc. 18. 23:40
 9/30 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok, válaszom a 6-osnak:

Nyilván az általad említett összeférhetetlenségek okot adhatnak arra, hogy az emberek átgondolják a kapcsolatukat. A miénkben viszont az érdeklődési körünk, világnézetünk igen nagyban hasonlított. Számomra rejtély, hogy miért hagyott el.

2016. márc. 18. 23:43
 10/30 anonim ***** válasza:
Linkeld légyszi
2016. márc. 18. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!