Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy azt, hogy "egészségben, betegségben" inkább csak a férfiak képesek komolyan venni? Ellentmondana a női természetnek?
Azt figyeltem meg, hogy ha egy házasságban vagy kapcsolatban beüt valami baj, konkrétan betegségre gondolok, akkor ha a nő beteg, akkor a férfiból előjön az oltalmazó-szerelmes hős alak, és talán még meg is erősödik a kapcsolat, felerősödik a szerelem. Ezzel szemben, ha a férfi betegszik meg, akkor a nőknek vagy derogál ápolni, vagy ha még meg is teszik, akkor folyamatosan mártírkodnak, más farkán pattognak, szélsőségesebb esetekben pedig szinte várják a férjük/párjuk halálát, hogy megszabaduljanak a teendőktől, vagy ha van jó busás örökség, akkor rátehessék a kezüket.
Folyamatosan ezt láttam, ezt tapasztaltam.
Miért van ez?
Nem képesek a nők igaz szeretetre, gondoskodásra?
Nem tudnak oltalmazó szerepben lenni?
Csak addig tart az összetartozás, ameddig minden rózsaszín és csodás?
Hogy lehet így megbízni egy nőben is?
Én férfiként épp az ellenkezőjét látom.
Sok mai, modern nő nagyon is tud örülni, ha a hagyományos női érték, a törődés területén bizonyíthat.
Nem a női természetnek mond ellent, hanem a mai kor női gondolkodásának. Bízom benne, hogy a női természet nem ilyen.
Viszont valljuk be, hogy a nők döntő többségének teljesen átmosták az agyát. Ma már úgy kell bánni velük, mint egy 5 éves kislánnyal. Babusgatni kell, időt kell rájuk szánni, szórakoztatni, olyan dolgokba belemenni, amiket egyedül nem tennénk, csak hogy elérjék a pasik, hogy kedveljék őket. A nőknek nagyok az igényeik, követelnek, de nincs már felelősségvállalásuk. A férfi és a női egyenlőségből a nők lettek az egyenlőek. Egyszerre akarnak bátrak és merészek lenni mint a férfiak régen, de amikor bajba kerülnek akkor adják a bociszemű kislányt. Ilyenkor jön egy másik pasi, aki meg... menti őket és ismét boldogok
Helytálló leírás. Nem tudom a nők hány százalékára igaz, de igaz. Viszont ezzel szemben a többi, nem az előző halmazba eső, létező, megbízható nő nem kell nektek :/ Ez van.
Maximálisan, a körme hegyéig, minden hibájával, tökéletlenségével együtt szerettem egy férfit, és mindenre képes lettem volna érte. A kinézetem sem utolsó.
Mégsem voltam neki elég jó. Azóta egyedül vagyok.
Tudod 5-ös, nagyon sokszor ez nem annak a kérdése, hogy "elég jó" vagy-e, hanem a típusod, a gondolkodásod vagy a tempód más. Nem rossz vagy rosszabb, mint szeretnénk, hanem csak más.
Pl. te buliznál én meg itthon maradnék folyton, akkor mi a megoldás?
Te gyűlölöd az orális szexet, én nagy rajongója vagyok.
Te csak a klasszikus zenét hallgatod, én meg a Death metalnak élek.
Ilyenkor mi szerinted a megoldás?
full provokáció már megint. nevetnék rajta, de ha egy kamasz vagy fiatal ember idetéved és mérvadónak tartja ezeket a megnyilvánulásokat...hát sajnálatos.
ha egy kapcsolatban tartósan beteg vagy fogyatékkal élő gyermek születik, elég nagy számban lelép az apa illetve általában az apa lép le.
Nőként inkább fordítva tapasztaltam többször is. Bármilyen kicsit hétköznapi probléma jön közbe, sok srác csak húzza a száját és már keresi is a másik nőt a neten - ez az eredménye az anyuci által adott full kényeztetésnek, évekig.
Az viszont igaz, sőt itt is sok srác válaszolta már, hogy nekik egyáltalán nem fontos a gondoskodás, odafigyelés egy kapcsolatban, csak a nő kitartása mellette. Kérésre szívesen be fogom linkelni azt a kérdésemet, mert tényleg érdekes válaszokat adtak.
5-ös vagyok, válaszom a 6-osnak:
Nyilván az általad említett összeférhetetlenségek okot adhatnak arra, hogy az emberek átgondolják a kapcsolatukat. A miénkben viszont az érdeklődési körünk, világnézetünk igen nagyban hasonlított. Számomra rejtély, hogy miért hagyott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!