Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjetek ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek ezt mondaná nektek rosszul esne?

Figyelt kérdés

A férjem egy beszélgetés során kerek perec a szemembe mondta hogy egy nő szerinte jobban néz ki mint én.

Nekem ez baromi rosszul esett és vérig sértett vele.

Én abszolút nem így gondolom.

Nagyon összevesztünk ezen.

Csak én fújom fel?

Én úgy gondolom hogy nem szabadna ilyet mondani egy nőnek vagyis a feleségemnek még ha esetleg úgy is gondolom.

Mit gondoltok erről?

2016. márc. 4. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a volt barátom mondta azt, hogy bármikor talál nálam szebbet, okosabbat, vékonyabbat... 3 évig még kihúztam mellette. Azóta mást is megkaptam.
2016. márc. 4. 21:29
 12/16 Bence_ ***** válasza:

Fura kapcsolatban éltek.

Párom a legszebb hiszen szeretem.

Ennyi.

Masnak más szép.

2016. márc. 5. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Na ez gaz. Nem kert bocsanatot ezert? Ferfikent mondom, hogy ilyet soha nem mondanek a paromnak, pedig nyilvan tole is van szebb no, ahogy tolem is van jokepubb pasi. De ez netto tahosag. Kire mondta, hogy szebb? Az se mindegy, hogy valami hollywoodi szinesznore vagy a munkatarsnojere? Az elso azert elnezhetobb, bar az is tahosag.
2016. márc. 6. 12:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem reagálod egyáltalán túl, ha nekem a barátnőm ilyet mondana, hogy xy mennyivel jóképűbb nálam, akkor nagyon rosszul esne ez. Nem azért, mert mást helyesebbnek lát,de ilyet a párunknak/szerelmünknek nem mondunk. Nyugodtan mutasd meg neki a válaszokat sztem, majd irj, hogy mit reagált.:)
2016. márc. 6. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Hűha, hát én kapásból azt mondtam volna neki, hogy nem baj drágám, nálad is van, akinek nagyobb a farka. Mindjárt nem lenne ekkora szája...micsoda bunkóság ilyet mondani a saját feleségének! Meg se engedném, hogy hozzám nyúljon vagy egy hónapig, ha közeledne, megmondanám neki, hogy du.gd meg a jobb nődet.Ilyesmire kifejezetten allergiás vagyok. Egy ilyenre szerinted mit reagálna?
2016. márc. 7. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Nyilván rosszul esne. Az igazság fáj:) Tisztában vagyok vele, hogy nálam kb bárki jobban néz ki. Ennyi.:) Max annyit mondanék, hogy akkor vegye el őt.

De tény az is, hogy én ezt így soha nem vágnám az arcába. Ahhoz ritka parasztnak kell lenni...

2016. márc. 8. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!