Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a férjetek ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek ezt mondaná nektek rosszul esne?

Figyelt kérdés

A férjem egy beszélgetés során kerek perec a szemembe mondta hogy egy nő szerinte jobban néz ki mint én.

Nekem ez baromi rosszul esett és vérig sértett vele.

Én abszolút nem így gondolom.

Nagyon összevesztünk ezen.

Csak én fújom fel?

Én úgy gondolom hogy nem szabadna ilyet mondani egy nőnek vagyis a feleségemnek még ha esetleg úgy is gondolom.

Mit gondoltok erről?

2016. márc. 4. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Miért? Nézhet ki más jobban, mint te. Természetes a szemedbe mondani tényleg bunkóság. A fickód rosszul fogalmazott, nem kellet volna oda mondania, hogy mint te. Ez olyan dolog, hogy együtt vagy valakivel, de attól még vonzódhat mondjuk egy színészhez, ez természetes emberi tulajdonság.
2016. márc. 4. 18:07
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

Én közöltem volna vele, hogy akkor már költözhetsz is hozzá, nem kötelező velem lenni!

Magamat ismerve, én nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget.

Bár az én párom ilyet nem mondana.

2016. márc. 4. 18:08
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Küldjél képet.
2016. márc. 4. 18:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Nyílván tisztában vagyok vele hogy van nálam jobb... mindenkinél van jobb.

De én soha nem bántanám őt meg így..

2016. márc. 4. 18:30
 5/16 anonim ***** válasza:
65%

A következő beszélgetésbe szőjél bele valakit, aki határozottan jobban néz ki nála, te pedig törődj a külsőddel amennyit lehet, gondolom elválni nem akarsz.

Nem fújod fel, ez egy tahó sz*r.

2016. márc. 4. 19:01
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem fújod fel.

Nincs az a férfi a földön, akire azt mondanám, hogy jobban néz ki a férjemnél, pláne nem egyenesen a férjem szemébe :)

Mert oké, nyilván mindenkinél lehet "tökéletesebb" külsővel rendelkező egyént találni, na de akkor is, a szerelmem számomra a "LEG", és a külsejével EGYÜTT szeretem, szóval kizárt, hogy nála valakiben szívesebben gyönyörködjek, akár formásabb amúgy, akár nem.

Remélem érthető vagyok :)

Összeveszni mondjuk ezen kár, remélem meg tudjátok beszélni.

2016. márc. 4. 19:23
 7/16 A kérdező kommentje:

Mondam neki hogy jó akkor innentől kezdve én is nézelődni fogok jobban...

Természetesen ez már nem tetszett neki

2016. márc. 4. 19:23
 8/16 A kérdező kommentje:

Ezért mondtam hogy mindenkinél van szebb.

Nálam is,a férjemnél is.

Tudnék is mondani nem is egyet.

De én ezt soha nem mondanám bele a szemébe.

Ez egy nagyon bunkó dolog szerintem.

2016. márc. 4. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg válaszként közölnöd kellett volna, vele, a szemébe, hogy Te meg egy bunkó.
2016. márc. 4. 19:31
 10/16 anonim ***** válasza:
9%
Kérdés: Mennyi ideje vagytok együtt és a kapcsolatotok elején is ennyit törődtél magaddal, mint most? Estleg 20 kg- mal vékonyabb voltál, hordtál mást a melegítőn kívül? Régen ráugrottál este, most meg horkolsz? Lehet ez miatt tűnődött el, vagy szerelmes v.kibe és frusztrációjában elfelejtette, hogy bunkóság, hogy az új pinusához hasonlítgat...á, bunkók az ilyenek, lehetne finomabban is...
2016. márc. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!