Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a férjetek azt mondaná egy másik nőre hogy jó csaj?
Engem is zavarna egy kicsit.. Bár ez alól pl kivételt képez a híres nők lejócsajozása.
pl. szerintem jó csaj Scarlett Johansson, férjem szerint nem, szerinte helyesebb a Baywatchból Erika Eleniak. Erre így nem vagyok féltékeny... De ha konkrétan megnevezne valakit, vagy pl kolleganőjére mondaná, akkor bizony zavarna.
Mondjuk ez önmagában még semmit nem jelent, hogy tett egy ilyen kijelentést szerintem.
Nem. Én is megmondom, ha szóba kerül, hogy valaki más jó pasi.
Ez a kijelentés szerintem nem jelent semmit. Ugyanígy mondhatom egy zenére vagy egy képre is, hogy jó. Mégis mit mondanék, ha egyszer így van? Ettől még nem akarom rögtön eldobni azt, amim van.
OFF: Utolsó, azért valljuk be , hogy az már nem a normális kategória, mikor meztelen nőt mutatsz a férjednek.
ON: Kérdező, normális,ha a férjed más nőre azt mondja, hogy jó csaj és férfiként szereti a jó csajok társaságát. Az egy jó jel, ha ezt nem neked mondja ( mert bunkóság lenne, meg megbántana ezzel). A jelentősége viszont csak annyi lehet, hogy nem biztos, hogy ha egy jó csaj szabad utat ad neki, akkor nem élne vele. Ezt viszont neked kell tudnod, mennyire megbizható a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!