Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiak mi az amivel ösztönözni tud a feleségetek? Lent
Mi is emiatt mentünk szét....
Annyit tudnék Neked javasolni,hogy próbáld meg előre megbeszélni a pároddal hogy legyen valami közös program amikor lazít és nem a munkán jár az esze. Ne legyél türelmetlen és arra az időpontra dobd be magad, tudom hogy ez nem kárpótol, de több mint a semmi. Ha nem ellend dolgozik, hanem érted,akkor Neked is áldozatot kell hoznod, mert Te is profitálsz belőle!!!
Anno mi is építkeztünk és emellett 2 munkahelyem is volt, 2 évig bírtuk majd a párom szakított. Először nagyon bánatos voltam, főleg azért mert nem sikerült a házat befejeznem amiért oly sokat hajtottam, mert ügye közös tulajdon volt, 90% állapotban adtuk el.
A szakítás után nem beszéltük egymással, nagyon haragudtam a páromra, manapság ritkán, de szoktunk levelezni, néha beszélni is. Az exem belevágott egy másik házasságba, ahol szintén elvált, van egy kislánya akit nagyon kedvelek. Próbálta a kapcsolatot felmelegíteni, de közöltem vele, hogy soha az életben nem fogok még egyszer megbízni benne, ezt jobb ha megérti.
NEM FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES CSUPA NAGYBETŰVEL ÍRNOD, ANÉLKÜL IS EL TUDJUK OLVASNI ÉS FIGYELEMBE VESSZÜK.
Ennyire "szélsőséges helyzetben" még nem voltam. A változatosság mindig jól jön, a szexi hálóing, fehérnemű, bármi ilyesmi jó lehet.
Ugyanakkor megbeszélni is jó lenne a dolgot, neki ugyanúgy meg kell értenie a te igényeidet, mint neked az övéit.
Szerintem meg hagyd békén...vegyél egy vibrátort.
Mégis mit vársz? Gondolom ő se sokkal idősebb, most kell kariert építeni, hogy normális jövőtök legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!