Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép, fiatal lányok miért nem vágynak házasságra, családra?
#10es vagyok
Kimaradt, hogy 26 éves nő vagyok.
Én vágyom rá,nagyon is,de egy gyerekhez anyagi háttér is kell és a 23 évesen még nem feltétlenül van meg.
23/l
Vannak akik vágynak, vannak akik nem, akik meg vágynak rá, azok sem biztos, hogy összeházasodnak az első jött-menttel.
Meg aztán vannak olyanok, akik akarnak stabil kapcsolatot, esetleg gyereket is, de magát a házasságot fölösleges formalitásnak tartják (amivel persze nincs gond)
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy "a pasik" úgy gondolják, hogy a házasság egy csapda, és a nők kényszerítik bele őket, de ez nyilván ugyanolyan értelmetlen lenne, mint ez az általánosítgatás.
Én beszéltem ilyesmiről a barátnőmmel, aki nyáron lesz majd 22 éves. Teljesen érthetően először az alapképzést be szeretné fejezni, utána munkába állni és mellette levelezőn csinálni a mestert. Közbe össze is költöznénk, és ha még mindig boldogok vagyunk együtt 2018-ban majd erre vissza is lehet térni, hogy ezeket megbeszéljük.
A megfelelő háttér elengedhetetlen, aki tanul az nem gondolkodhat gyerekvállalásban. Ha már főállásban dolgozik mellette, és együtt élnek, akkor utána valamikor esetleg ellehet játszani a gondolattal :)
Nagyon jó kérdés, ha lehetne pontozni max pontot adnék rá. Szóval mint kiderült van aki kimondja, van aki nem de karrierista mind.
Ha jól emlékszem 3-4 válaszoló volt aki kimondja szeretne gyereket.
A "23éves vagyok, szeretném az anyagiakat megteremteni elöbb"- nek, üzenném sose lessz rá elég és mindig közbejön valami, tapasztalat féle.
Voltam egy lánnyal 4 évig, ott volt elöbb fejezze be a fösulit, aztán másod diploma, de saját lakásba jöjjön a baba, fullosan berendezett szobába, de még fiatalok vagyunk menjünk el egzotikus helyre, legalábbis messzebb nyaralni, járjunk össze fiatal baráti párokkal.....
Másik exem 17 évesen szült, nem luxusban de mégis a gyereknek megvolt sok mindene, sőt exemnek cigire is telet ami luxus napi 1000 forintot elverni erre.
Szóval ha jön a gyerek normális családban rokonságban és ha normál értékrendű szülei vannak a gyereknek, akkor gond nélkül fel lehet nevelni azt.
Különben nem kritikának szántam, inkább példának.
Házasság is hasonló sok pár együtt van x évig, "majd ekkor majd akkor lessz esküvö+ addig húzzák még szét mennek. Köv partnerrel x/3 év alatt eljegyzés esküvő.
Karrierizmus: családanyának és feleségnek társnak lenni is karrier lehet, nem csak 100.000 eket keresni, ezt mostani kormány is szajkózza: apának lenni jó kampányával, testvérben az erő plakátokkal.
Régen egy lánynak életcélja volt elvetetni magát szégyen volt a vénlányság amit ma menő szingliségnek hívnak. És mivel a kérdés a szépekre vonatkozott, akkor szépek tudják bármikor bárkit megkaphatnak, még régen a ffi választott lányt, mára már a lány pasit. A csunyák meg örülnek, hogy valakinek kellenek, még egy egy félre lépést is elnéznek. Régen igyekeztek megfogni a pasikat a lányok, akár gyerekkel akár másképp, na de akkor a pasi volt a fökereső egy nö függött tőle anyagilag, még ma kezdenek kiegyenlítődni az anyagi viszonyok, egy nö el tudja tartani magát, sőt kis rosszaságért kidobják a gyerek apját, mert egy gyereket is fel tudnak sokan nevelni fizetés+egyedülálló anyukák kedvezményei, támogatásai+ tartásdíjból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!