Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért változnak meg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változnak meg a férfiak házasság alatt? Mindent megteszek, nevelem a 2 gyerekünket, tisztán tartom a lakást, főzök, nem járok el sehova, mindent megteszek, de a férjem ezt természetesnek veszi.

Figyelt kérdés
Ha megbánt, még én kérek bocsánatot, mert nem akarok haragba lenni vele, de őszintén szólva ez már egyre jobban bosszant. Közben jól esne egy kis figyelmesség. Ez olyan nagy kérés lenne tőlem?
2016. febr. 5. 19:21
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen szavaidat. Azt hiszem Te leírtad a lényeget.
2016. febr. 7. 09:30
 22/27 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, az a gond, hogy ha most ilyen a férjed, akkor nagy valószínűséggel akkor is ilyen marad, amikor visszamész dolgozni...

Szerintem kezdd azzal, hogy eljársz időnként kikapcsolódni, ami lehet edzés, barátnőzés stb, de a bevásárlást nem ajánlom erre a célra, mert az is egy "meló" 😀

Bocsánatot semmiképpen se kérj, ha téged bántottak meg, mert az tényleg lábtörlőség.

Amúgy nekem, amikor gyes-en voltam, tök természetes volt, hogy a főzést-takarítást megoldottam addig, amíg a párom dolgozott, viszont munka után neki is "kellett" foglalkoznia a gyerekekkel, bár ez egy ember számára szerintem természetesnek kellene legyen, mármint hogy gondozza az utódját. Hétvégére igyekeztem minden házimunkát elvégezni és így miénk volt az egész.

Most, hogy már újra dolgozom, sokkal, de sokkal nehezebb!

H-P-ig reggel 7-kor megyünk melózni, oviba, suliba, majd este 7-re érünk haza az edzések miatt. Akkor már csak vacsi, fürdés, alvás van.

Hétvégén 1 egész nap elmegy a főzéssel és a takarítással, tehát max. 1 napunk marad minden másra, amibe be kell sűríteni a nagyszülőket, a kirándulásokat, a vásárlást, az én edzésemet, ja és tavasztól újra meccsek lesznek a gyerekeknek, azzal is elmegy 1 nap...

Szóval az sem lesz könnyebb, márpedig ha minden rád marad akkor is, az még jobban ki fog készíteni...

2016. febr. 7. 18:33
 23/27 anonim ***** válasza:
Azt nem értem 65%-os miért lovagol azon,hogy a Htb-k panaszkodnak,hogy milyen fáradtak? Egyáltalán nem ez volt a kérdés,a kérdező még csak nem is írt ilyet.Nagy frusztráltságra vall,vagy éppen irigységre,az ilyen reagálás.
2016. febr. 8. 10:35
 24/27 anonim ***** válasza:
A férfiak szeretik, ha konkrétan megmondod, hogy mi a problémád, és mit szeretnél. Ne csak utalgass rá, hogy jobb lenne, ha figyelmesebb lenne, hanem konkrétan mond el, hogy pl. szeretnéd, ha beszélgetne veled mindennap kb 20 percet mélyen. Tegyél fel olyan kérdéseket neki, amikor érzelmekről is tudtok beszélgetni, mert az mélyíti az intimitást. Időnként nem árt leülni átbeszélni, hogy kit mi tesz boldogabbá, mivel változunk, ami az egyik évben még jó volt, most már nem biztos.Tegyétek fel egymásnak azt a kérdést, hogy mit tegyek, amitől boldogabbnak érzed magad?
2016. febr. 9. 21:13
 25/27 anonim ***** válasza:

cselédet csináltál magadból. mit tiszteljen? legyél újra nő,ne "csak" háztartásbeli.

de ne bántódj meg! én 9 éve vagyok itthon,itthonról dolgozgatok,suliba járok stb,de csak ősz óta mióta a legkisebb is ovis lett. mutasd meg neki újra,h h nő is vagy! menj csak el néha,keress egy hobbit ,ne csak a családról szóljon az életed! eleinte nekem is bűntudatom volt ha magammal is foglalkoztam,de azt vettem észre h jobban becsül mindenki,és én is magam ami minden téren jót tett

2016. febr. 17. 15:46
 26/27 anonim ***** válasza:
esetleg utazz el egy hétre,apuka maradjon otthon és csinálja. egy ideig nekem is szövegelt a férjem,aztán-családi okok miatt- 1 hetet ő gyerekezett..mint egy kifacsart konyharuha olyan volt a végére..
2016. febr. 17. 15:48
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

24,

nagyon szép elképzelés, de csak addig működik, míg még van valamennyi intimitás. amilyennek a férj hozzáállása tűnik, a kérdező csak kiröhögtetné magát.

én is abban látom a megoldást, hogy törődj többet magaddal és érezni lehessen a hiányod, míg a férjed nem tesz lépéseket feléd.

ahogy kezd épülni a bizalom, akkor már lehet aranyoskodni, hogy mi tenne boldoggá, szívem. addig lehet számítani az értetlenkedésre/beszólogatásra/fáradtságra hivatkozásra.

kell adni neki valamit, ami motiválja, hogy ő is változtasson. tapasztalataim szerint nem az a jó, ha még többet adsz, még jobban igyekszel, hanem ha átváltasz, lelassítasz.

2016. febr. 17. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!