Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért változnak meg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változnak meg a férfiak házasság alatt? Mindent megteszek, nevelem a 2 gyerekünket, tisztán tartom a lakást, főzök, nem járok el sehova, mindent megteszek, de a férjem ezt természetesnek veszi.

Figyelt kérdés
Ha megbánt, még én kérek bocsánatot, mert nem akarok haragba lenni vele, de őszintén szólva ez már egyre jobban bosszant. Közben jól esne egy kis figyelmesség. Ez olyan nagy kérés lenne tőlem?
2016. febr. 5. 19:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy ez a te hibás is. Ha az első perxtől fogva arra szoktattad rá a férjed, hogy ki van nyalva a segge...természetes, hogy ezt természetesnek veszi, sőt egy idő után el is várja tőled! Ha jót akar magának az ember, már az elejétől meghúzza a határokat és nem ugrálja körbe a másikat..sőt, felhívja a szíves figyelmét hogy ebben és abban, neki is ki kell vennie a résézt. Mi szoktatjuk rá az embereket arra, hogy hogyan bánjanak velünk.................. Te hagytad, hogy semmi dolga ne legyen...hogy semmivel ne kelljen törődnie, mert te mindent megcsinálsz.. Ezen változtatni már csak erőből lehet. Vagy elég intelligens a férjed, és ha beszélgettek..megérti a problémád, és magától változtat a hozzáállásán... vagy neked kell kiharcolnod a változást..de az csaták sorozata lesz, mire elérsz valamilyen változást. Illetve van még 2 opció..a válás vagy az elfogadás. De egyik sem túl szerencsés...
2016. febr. 6. 10:55
 12/27 anonim ***** válasza:
36%

Dolgozok 2 gyerek mellett, úgyhogy nekem ne magyarázz, hogy az otthon seggeléstől úgy elfáradsz.

Mindig vannak ilyen anyukák, messziről kerülöm a társaságukat... mint te, akik állandóan csak sírni tudnak milyen nehéz a gyereknevelés, takarítás, stb.

Nézz magadba és ott keresd a hibát, mert általában ott van! Értelmes édesanyának nem teher a gyereknevelés, mert nem kisdisznókat nevel, akik mindent szétszórnak és képtelenek összepakolni, hanem normális gyerekeket. A másik meg, hogy ha ennyire megerőltető, akkor a napi rutinodat is érdemes átnézni, hogy mit csinálsz esetleg feleslegesen vagy túl sokáig,túl gyakran, stb. Mindjárt több időd jut és megérted, hogy más miért nem akad ki annyira a saját gyerekeitől, mint te.

2016. febr. 6. 10:59
 13/27 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de nekem is kényelmesebb lenne ott csücsülnöm az irodába... de inkább nem lököm be a bölcsibe a gyerekemet, ha nem muszáj. (tudom van akinek sajnos az) Nálunk mindig rend és tisztaság van, a gyerek meg ha játszik akkor közben csatatér a lakás, de én nem ordítozok vele azért hogy pakoljon össze.
2016. febr. 6. 13:29
 14/27 A kérdező kommentje:
+ nem írtam h. teher a gyereknevelés, szerintem inkább neked az hogy bedugod a gyerekedet bölcsibe :)
2016. febr. 6. 13:32
 15/27 anonim ***** válasza:
38%

Egyrészt a legtöbb gyereknek igénye van 2 éves kor körül már más gyerekek társaságára, nem csak az anyjáéra.

Másrészt nem minősítem a nevelésedet, ha nálad csak ordibálással és üvöltéssel lehetne elérni, hogy a gyerek rendet rakjon. Az én gyerekeim megteszik maguktól is, illetve ha szépen kéred.

És nem hiszem, hogy egyszerűbb az irodában dolgozni 8-9 órát mint a saját gyerekeimmel játszani egész nap, de kinek mi...

2016. febr. 6. 14:17
 16/27 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy én nem üvöltözök drága :)
2016. febr. 6. 14:35
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

69%os, mindenki elhiszi, hogy te szuper vagy, és csak a te módszered lehet jó, mindenki más hülye....szóval légyszi, fogd be :)

Kérdező, szerintem ha normális a férjed, és leülsz vele egy komoly beszélgetésre, meg tudjátok ezt oldani. csak közöld vele.

2016. febr. 6. 14:55
 18/27 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem kár azon vitatkozni, hogy munka mellett két gyerek/háztartásbeliként két gyerek, mert nem tudjuk azt az alapvető tényt, hogy a két esetben hány évesek a gyerekek.

Nem is arról írt ki a kérdező kérdést, hogy a bölcsőde mennyire jótékony, hatásos, mint sok helyen, ott is van sok pro és kontra.

A kérdéshez is hozzászólva: szerintem a férfi azt veszi természetesnek, amihez hozzá van szoktatva. Én még nem tartok ott, hogy kisgyereket neveljek, mert jelenleg várom az elsőt, és veszélyeztetett terhesként vagyok otthon, de nem szigorú fekvőként. Sokmindent megcsinálok otthon, de Nem mindent! Direkt. Néha lehet, hogy húzza a száját, mikor pont épp rosszabbul vagyok, és nem takarítok ki mindenhol, aztán megkérem rá, hogy vigye ki a szemetet, vagy igenis, a nehezebb dolgokat ő hordozgassa, és úgy tervezem, hogy ő is be fog segíteni a későbbiekben is a gyerekellátásba, gyerek körüli teendőkbe.

Szerintem igenis járj el, Neked is jót tesz, én pl. terhesjógázok heti egyszer, kismamák közt vagyok, és utána mindig olyan jólesően vár, mert ő általában hamarabb végez akkor a munkával. Észreveszi, hogy nem vagyok mindig ott neki, nem válok természetessé.

Ahogy megszervezed a közös programokat, hogy valaki vigyáz a gyerekre, úgy szervezz meg magadnak is valami részmunkát, feltöltődést, egyedüllétet, és Te is jobban fogod magad érezni a bőrödben, kevésbé veszed fel, ha nem minden tökéletes.

Még valami: nem kérünk bocsánatot, ha megbántanak. Legfeljebb nem tartunk haragot. Ezzel ugye te is tudod, hogy megalázod magadat? Úgy veszem észre, hogy nincs önbecsülésed, amin sürgősen változtatnod kéne, akkor fog a férjed is jobban tisztelni!

2016. febr. 6. 14:59
 19/27 anonim ***** válasza:

Először is az a baj, hogy kiszolgálod a férjed. Hát minek teperjen, ha úgyis megkap mindent?

Másodszor ez az élet amit leírtál: unalmas. Nincs erre jobb szó. Tudom, hogy nehéz munka meg minden, de elég lehangoló és unalmas, hogy neked az a nagy élet, hogy gyereket nevelsz, főzöl, mosol, nem jársz el...

2016. febr. 6. 17:12
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
Hu szerintem kár itt feltenni ezen az oldalon a kérdést.Ha a férjeddel beszélnéd meg szerintem úgy már előrébb lennél. Aki meg lebegteti,hogy a Htb. CSAK otthon üdülnek a gyerekkel hát annak puszi pacsi. Gyerek előtt amikor volt,hogy dolgoztam heti 5 napot úgy hogy reggel 8 kor elindultam és este 9 kor estem haza hétvégén ünnepnapon egyaránt egész napos talpalással.Akkor nem éreztem magam olyan fáradtnak mint most.És tudjátok ,hogy miért?? Mert a gyermeknevelésben nincs olyan,hogy munkaidő!!!Éjjel nappali műszak ahol még egy nyugodt 2 percet a wc n ülés a nap fénypontja.mert egy nyüzsgő két éves még oda is követ.
2016. febr. 6. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!